»  Élménytérblog  »  A tapéta csodát tett
Nappali

A tapéta csodát tett

V Kata
Hogy mire jó néhány ív maradék tapéta? Sok mindenre! Nálam például az előszoba kapott tőle új, tetszetősebb külsőt.
Sokat törtem a fejem, miképpen tudnám úgy feldobni az előszobát, hogy egyedi legyen, egy kicsit különc, nem mindennapi, mégse harsány vagy hivalkodó. Utóbbit eleve kizárta, hogy az anyagi lehetőségeink erősen korlátozottak voltak, tehát ajtócsere, egy szép ólomüveg betét vagy egy különleges falfestés, amit csak egy mesterember segítségével tudunk kivitelezni, szóba sem jöhettek. Vártam tehát az ihletet vagy a lehetőséget, ami egy szuper tapéta formájában szembe is jött velem.

Ez a néhány megmaradt tekercs tapéta csak rám várt. Éppen elég volt az előszobánkba

A barátnőmet kísértem el tapétát válogatni, amikor felfigyeltem arra, hogy az üzlet egyik szegletében “-50 %” felirattal egy polcnyi tapéta vár felfedezésre. Kiderült, hogy ezek maradékok, szerencsés esetben egy kisebb helyiségre elegendők. Nekiláttam válogatni. Végül három tapéta marad versenyben, egy zöld pálmaleveles, egy pipacsos és egy ananász mintás. Utóbbi lett a befutó.

Az előszoba, mielőtt új ruhát kapott. Nem akartam sablonos megoldást, ezért esett a választás az ananász mintára

Annyira különlegesnek találtam, még sehol nem láttam hasonlót és egyébként is! Kinek jutna eszébe – rajtam kívül – ananász mintával borítani az előszobát? A mennyiség ki volt centizve, tudtam tehát, hogy rontani tilos. Szerencsére nem először állunk neki tapétázni, legalább annyi gyakorlatunk van már, hogy nem nyúlunk mellé.

Elkészült! Mi pedig mindennap örömmel szemléljük

Az eredmény pedig engem igazolt!


Címkék: 


TOVÁBBI ÍRÁSOK A TÉMÁBAN
LEGFRISSEBB ÍRÁSOK
LEGOLVASOTTABB ÍRÁSOK
KATEGÓRIÁK
Díjazottak
Az eddigi díjazottak:
Ágnes Rozgonyi
Rácz Erzsébet
Vöröss Dóra
Perger Éva
Vöröss Kata
Kecskés Szilvia

--------------------------
Pályázatunk fő díjazottja:
Kecskés Szilvia