Építkezés / felújítás
Új Internorm ablak bemutatóterem
Az Internorm új, 600 négyzetméteres bemutatótermében szeptember 14-én az Internorm Családi Napon várják az érdeklődőket.  »
Egy tetőtéri otthon tervezése során alapvető követelmény az egészséges és komfortos körülmények, a természetes fény és friss levegő biztosítása.  »
A dráguló energiaköltségek mellett manapság sokan csak azért kezdenek felújításba, hogy ebből hosszú távon lefaragjanak és ne az utcát fűtsék, pedig már a tetőablakok cseréje is sokat javíthat a helyzeten.  »
Az Internorm tavaszi akciójában a 3-rétegű SOLAR+ üvegezést 2 réteg áráért kínálja, az alumínium borítást pedig ajándékba adja. »
A globális üvegházcsökkentéshez hozzájárulhatunk otthonunkban kialakított hőszigetelő üvegek segítségével. »
A külső környezettel való közvetlen kapcsolat kialakításának egyik módja az erkélyajtó. Érdemes odafigyelni a kiválasztásánál. »
Az ablakok elhelyezése, méreteik, arányuk az egész épület tömbjében, a színük és osztásuk mind fontos építészeti szempontok. »
A Roto most nemcsak magyarázza, de meg is mutatja, hogyan beszél önmagáért a német minőség.  »
A tetősíkablakok beépítesekor a tetőszerkezethez való vízzáró csatlakoztatáson túl a megfelelő hőszigetelést is biztosítani kell. »
Az Internorm kiváló hőszigetelő-képességű, speciális bevonatú, 3 rétegű üveggel ellátott ablakai a legmagasabb minőségi igényeket is kielégítik.  »
A modern építkezés és felújítás nagy hangsúlyt fektet a nyitott terek és a nagyméretű üvegfelületek kialakítására.  »
Az Internorm SOLAR+ üvegű ablakai kitűnő hőszigetelő és hangszigetelő képességűek, valamint rendkívül esztétikusak. »
A Fenstherm Elegant és Diamond 7 műanyag nyílászáró termékcsalád és a Fenstherm Prémium-termékek már alumínium-borítással is rendelhetők. »