Iframe/JavaScript:
Építkezés / felújítás
Aktualitások
Interaktív konyha az IKEA-tól
Az orosz IKEA legújabb kampányában a fogyasztók részt vehetnek egy konyha életében és megtapasztalják azt egy interaktív felületen.  »
Aktualitások
Sikerrel zárult a CONSTRUMA kiállítás a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. A magyar építőipar lendülete a kiállításcsokron is érezhető volt. »
Aktualitások
26 országból 324 épület szerepel a Baumit pályázatán, amelyből 21 képviseli Magyarországot. »
Aktualitások
Mérföldkőhöz érkezett a Wienerberger és a Tondach együttműködése, egyesítve a két vállalat tapasztalatait a helyi igények teljes körű kiszolgálására.  »
Ajtó
Beltéri ajtók széles választéka megtekinthető a Zenit Home bemutatótermében, ahol tapasztalt szakemberek segítenek az ideális ajtók és a hozzá illő kilincsek kiválasztásában. »
Aktualitások
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. másfél éve zajló kutatásának eredményeképpen a vállalat bejelentette a tetőcserépbe integrált napelem fejlesztését. »
Aktualitások
Hogyan tegyük még biztonságosabbá otthonunkat felújításkor, építkezéskor? Adunk néhány tippet a Schneider Electric segítségével! »
Aktualitások
Minden épület alatt elengedhetetlen a kavics alkalmazása. De mi lenne, ha ez a réteg hőszigetelné is a házat? »
Aktualitások
Ez a nyár is bővelkedik viharokban, amik nem kímélik a háztetőinket sem, emiatt gyakoriak a súlyos beázások is. Íme néhány tipp a Terrán Tető jóvoltából. »
Aktualitások
Az építőiparban használatos idomcserepek kézi gyártását robottechnológiára cseréli a Terrán, és bekerülnek kínálatukba a hővisszaverős, ClimaControl felületkezelésű cserepek is. »
Aktualitások
A CONSTRUMA építőipari-otthonteremtési kiállítást 2017. április 5-9. között rendezik meg a Hungexpo-ban.  »
Aktualitások
A CONSTRUMA építőipari-otthonteremtési kiállítást 2018. április 11-15. között rendezik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. »
Aktualitások
A Dulux festékmárka gyártója, az AkzoNobel idén is kiválasztotta a 2018-as év színét. »
Aktualitások
A dél-koreai gyártó egyetlen rendszerbe integrálja otthoni IoT platformját és okos háztartási gépeit. »
Aktualitások
2017 szeptemberének közepétől két hónapon keresztül a FAKRO garantáltan visszatérít megvásárolt tetőablakaiból, akár 80.000 Ft értékben. »
Aktualitások
A beton időtálló és költséghatékony megoldás a családi házak építésénél és felújításánál is. »
Aktualitások
Álmaink házának megépítésekor, vagy éppen meglévő otthonunk külső felújításakor szeretnénk szép, esztétikus tetővel ékesíteni az épületet.  »
Aktualitások
A homlokzati színválasztásnál népszerű a szürke szín, mely leginkább a fehér kiegészítőjeként tűnik fel. A Baumit Life 108 szürke árnyalatot kínál.  »
Aktualitások
Néhány éve még nem gondoltuk, hogy háztartásunk mekkora része válik automatizálhatóvá. Kényelmes otthon, összehangolt rendszerekkel! »
Aktualitások
A kelet-közép-európai régió legnagyobb otthonteremtési és építőipari kiállítási csokrát a tavalyinál is többen, csaknem 60 ezren tekintették meg a Hungexpo-ban. »
Aktualitások
A Honeywell új kutatása szerint a háztartások közel fele nem tesz lépéseket a felhasznált energia csökkentése érdekében. Az pedig, hogy nem használunk modern fűtésszabályozási eszközöket, hozzájárul a magas fűtésszámlákhoz. »