Építkezés / felújítás
Aktualitások
Interaktív konyha az IKEA-tól
Az orosz IKEA legújabb kampányában a fogyasztók részt vehetnek egy konyha életében és megtapasztalják azt egy interaktív felületen.  »
Aktualitások
A Schneider Electric energiatakarékos megoldásai Budapest legzöldebb irodaházában. »
Aktualitások
A német vállalat 1991-ben mindössze két magyar munkatárssal kezdte meg tevékenységét, ma már 52 fő dolgozik Európa piacvezető ajtó és kapugyártója színeiben, a minőség kompromisszumok nélkül jegyében. »
Aktualitások
Nagy sikerrel zajlik a Wienerberger Zrt. és a Tondach Zrt. által szervezett országos építész szeminárium sorozata. Az ingyenes képzés célja, hogy a regionális építész kamarákkal szorosan együttműködve "házhoz vigye" a szakmagyakorlók számára érdekes és fontos tudnivalókat, országszerte összesen 11 helyszínen.
 »
Aktualitások
Egyre népszerűbbek a letisztultságot követő stílusok a szerelvények terén is, főleg ha minőségi alapanyagokkal és korszerű technológiával párosulnak, mint a Schneider Electric termékcsaládjai. »
Aktualitások
Egy tetőtéri otthon tervezése során alapvető követelmény az egészséges és komfortos körülmények, a természetes fény és friss levegő biztosítása.  »
Aktualitások
Szakértők szerint a 2020-ra várható módosítás esetén akár 20 cm-re is növekedhet az átlagos hőszigetelési vastagság.  »
Aktualitások
Otthonunk megtervezésénél a szerelvények kiválasztása alapos megfontolást igényel. A Schneider Electric segítségével adunk néhány hasznos tippet a kapcsolók kiválasztásához. »
Aktualitások
Nem elég jónak lenni, legyen szép is – hiszen egy jó választással nem csak egy tartós megoldást kapunk az esővíz elvezetésére, hanem házunk ékköve lehet az ereszcsatorna-rendszer.  »
Aktualitások
A új Dulux Visualizer szobakifestő alkalmazása segítségével élőben megjeleníthetjük a különböző színárnyalatokat a szobánk falán. »
Aktualitások
A Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. magyar tulajdonú, családi vállalkozás mára komplett tetőfedési rendszereivel és kiváló minőségű termékeivel Európa egyik legmodernebb betoncserép gyártójává nőtte ki magát. »
CSOK
Többeknek válik elérhetővé a CSOK a módosítások révén. Sokan örülnek például annak, hogy a használatbavételi engedély megléte előtt is igényelhető a támogatás. A könnyítés azonban kockázatot is hordoz.  »
Aktualitások
2016. november 16-án második alkalommal adták át a kimagasló építőipari szakmunka elismeréséért járó Mapei által alapított Mesterek Mestere Díjat. »
Aktualitások
A 2016-os Év Homlokzata pályázat díjait november 3-án osztották ki Budapesten, a Várkert Bazárban. Az öt kategóriában, építészek és kivitelezők számára meghirdetett versenyre idén 243 nevezés érkezett.
 »
Aktualitások
Az Ariston Thermo kondenzációs kazánjaihoz tartozó mobil applikációjával egy igen újszerű és energiatakrékos megoldást kínál. »
Aktualitások
Felmérések szerint hőszigetelésbe ma már egyre többen nem a megtérülés, hanem az első fűtési hónapban forintosítható megtakarítás miatt vágnak. »
Aktualitások
Válasszon Porotherm Thermo Profi téglákat 24 vagy 28 cm hőszigeteléssel, most akciós áron! Az akció időtartama: 2016.09.01.-10.31.

 »
Aktualitások
A változó épületenergetikai szabályozás miatt 2020 után szigorítás várható, így ezzel már most érdemes tisztában lenni. »
Aktualitások
Óvja otthonát az időjárás viszontagságaitól, a Creaton őszi akciójában bármely választott kerámia tetőcserép mellé igényelheti ajándék tetőfóliáját!
 »
Aktualitások
Az egyes épületrészek kiemelésére nemrég megjelentek a különféle üveg-, fém- vagy műanyag homlokzatburkoló anyagok is. Ezek kiegészítésére vagy helyettesítésére kínál kreatív vakolatot és technológiát a Baumit. »
Aktualitások
A Roto most nemcsak magyarázza, de meg is mutatja, hogyan beszél önmagáért a német minőség.  »