Építkezés / felújítás
Aktualitások
Interaktív konyha az IKEA-tól
Az orosz IKEA legújabb kampányában a fogyasztók részt vehetnek egy konyha életében és megtapasztalják azt egy interaktív felületen.  »
Építészeti pályázat
Az „Itt fogunk lakni!” építészeti ötletbörze keretében magas színvonalú, fenntartható és energiahatékony családi ház terveket díjaztak és támogattak. »
Építőipari kiállítás
A CONSTRUMA 2011. április 5. és 10. között a LOSZ standján egy különleges kiállítással várja a lakberendezés iránt érdeklődőket. »
Építőipari kiállítás
A Tetők, Falak, Homlokzatok + Épületenergetika szakkiállítást és konferenciát 2011. február 16. és 18. között rendezték meg a Syma Rendezvényközpontban. »
Aktualitások
Somlai Tibor Távol és közel című albuma a háború utáni belsőépítészetet mutatja be. A könyv a 2008-ban megjelent Tér és idő című kötet folytatása. »
Építőipari díj
Az ÉVOSZ a Lechner Ödön-díjat 2010-ben Markovich Bélának, a Mapei Kft. ügyvezető igazgatójának ítélte oda a szakképzés ügyének támogatásáért. »
Építőipari kiállítás
A 20 éves Baumit, az innovatív építési technológiák úttörője nyerte el az idei Construma szakkiállítás „Legszebb fedett stand” címét. »
Építőipari díj
A 2010. évi Építőipari Nívódíjjal elismert épületek többségénél Mapei megoldást alkalmaztak a segédanyagoktól egészen a betonadalékszerekig. »
Építőipari díj
Az Év Lakberendezője 2010 díjat Budai Ildikó nyerte. Az Év Pályakezdő Lakberendezője pályázat első helyezettje pedig Szentgyörgyi Ágota lett. »
Piaci adatok
2010-ben mintegy 21 ezer új lakás épült, 35 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A kiadott építési engedélyek száma 17 ezerre csökkent. »
Építőipari díj
A Design Hét keretében a Magyar Formatervezési Tanács ismét kiosztotta a Magyar Formatervezési díjat, ezúttal új helyszínen, a Néprajzi Múzeumban. »