Design
Design  »  Hotel  »  Luxus nyaralás a hegyekben
Hotel

Luxus nyaralás a hegyekben

Design Club
A White Pearl a francia Alpok hegyei között található, Val d'Isére településen. A hotel belülről olyan, akár egy elegáns luxusvilla, de kívül egy síparadicsom szállójára hasonlít.
Nincs ember, aki ne vágyódna el egy ilyen helyre a hideg, téli napok beköszöntével. Hangulatos gerendaház a havas hegyvonulat oldalában, ahova betérve hangulatos, otthonos belsőt találunk. Ropog a fa a kandallóban a hatalmas, vendégváró közösségi tér középpontjában.


Az enteriőrök hangulatát a skandináv típusú, szürkés pasztell színek határozzák meg. A fa és a nemes anyagok együttes használata valóban frappáns külsőt eredményez. Olyan, akárcsak egy film egyik jelentében szerepelni, ahol hangos nevetések hangzanak fel és baráti összejöveteleket szerveznek.



A szobák nagyvonalú luxusa és kényelme meghatározza az ide érkező vendégek első benyomását, akik egytől egyik visszavágyódnak erre a helyre. A pihenést a szálloda legkülönlegesebb sarka, a spa részleg teszi teljessé.



Olyan ez a hely, akár egy luxus wellness szálloda, csak sokkal hangulatosabb, természetközeli környezetben. Puha kényelem és gáláns vendégvárás jellemzi a White Pearl atmoszféráját. 






További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Olasz elegancia egy Coppola hotelban
Francis Ford Coppola palotája, a Margherita Dél-Olaszországban található. A Coppola Resorts egyik díjnyertes villaegyüttese a 19. században épült.
Drámai hatású hotel
Francis Ford Coppola egyik világjáró körútja alkalmából beleszeretett Belize városába, ahol megnyitotta a Blancaneaux Lodge-t.
Dubai hotel, a luxus új íze
Régebben a nyugati világ pompája és csillogása jelentette a luxust, ma viszont a Távol-Kelet lett a kiváltságosok közkedvelt helyszíne.


KATEGÓRIÁK
Hotel (99)