Magazin
Lakások
A lakásátalakítás vezérfonalát az adta, hogy a XIX. századi építészeti hagyományok megmaradt keretei között érvényre jussanak a mai trendek.  »
A kétgyermekes házaspár egy vidéki település kertvárosi részén, erdős környezetben találta ezt az épületet, amely alkalmasnak tűnt céljaik megvalósítására.  »
Az erdős telken lévő épület évekig nyaralóként szolgálta a tulajdonosokat, de egy idő után felmerült, hogy jobb lenne családi házban élvezni ezt a környezetet.  »
Egy szerkezetkész nyaralót vett meg a Balaton déli partján a Finnországban élő fiatal pár. Észszerűnek tűnt ragaszkodásuk a skandináv stílusú berendezéshez.  »
A kertvárosi környezetben lévő régi ház funkcionálisan és stílusbelileg is jelentős belső átalakításra szorult.  »
A dunai panorámás lakásban minden adott azok számára, akik a modern enteriőrt és a belvárosi pezsgés helyszínének előnyeit együttesen szeretnék élvezni.  »
A 21. század igényei szerint lassan megújulnak és új elrendezést kapnak a régi belvárosi lakások is. Ennek megfelelően nagy átalakuláson ment át ez a lakás is.  »
A tulajdonosok és a lakberendező ízlésvilága szerencsésen összecsengett, ennek köszönhetően az igények maradéktalanul megvalósulhattak.  »
A régi belvárosi lakás átalakításával lehetővé vált a társasági élet elegáns miliőjének és a magánszféra kellő intimitásának megteremtése is.  »
Az alaprajzi elrendezés még a régi és új összekapcsolását tükrözi, hiszen csak a kivitelezés során derült ki: a régi falak helyére teljesen újakat kell építeni.  »
A főváros patinás részében lévő régi bérház átalakított lakását kellett megtölteni a mai életminőséghez szükséges modern szellemiséggel.  »
Egy társasház két lakásának összevonásával új funkcionális egységet kellett létrehozni oly módon, hogy a belső terek a mai kort tükrözzék.  »
A Balaton-parti társasház legfelső szintjén lévő panorámás saroklakás berendezése örömteli feladatnak ígérkezett.  »
Az építési vállalkozó tulajdonos végre eljutott oda, hogy saját háza legyen. Azonban a kiszemelt környéken üres telek helyett beépített eladó ingatlanra lelt.  »
A lakberendező feladata komplett funkcionális tervezésre terjedt ki, hiszen a lakást eredetileg válaszfalak nélkül vásárolta az új életérzésre vágyó család.  »
A belvárosi, függőfolyosós házaknak különleges hangulata van, ám elrendezése már nem felel meg a trendeknek. Ilyen lakásban teremtettek egy új, színes világot.  »
A fiatal generáció kirepülése a családi fészekből sorsfordító lehet a szülők számára. Ilyenkor a régi átalakítása vagy kisebb méretű, új ingatlan jöhet szóba.  »
A tulajdonosok álma teljesült azáltal, hogy rátaláltak egy ideális helyszínre, ahol a szerkezeti stádiumban lévő házak egyikében lévő lakás még befejezésre várt.  »