Magazin
Lakások
A fiatal megbízó a fővárosban keresett időszakos tartózkodásra alkalmas lakást. Az egyik fő szempont a kulturális élet közelsége volt.  »
A vízpartra épült házak lakásainak különös a vonzereje, főleg ha odabentről is élvezhető a víztükör látványa.  »
A Duna-parti lakóparkban vásárolt lakás szerencsés fekvésével a legfelső emeletről páratlan kilátást nyújt. A cél egy ehhez méltó belső átalakítás volt.  »
A fiatal, gyermekes házaspár a szépen berendezett lakásából kívánt továbblépni. A választott épületet nem kívánták lebontani, csak korszerűsíteni és bővíteni.  »
A Barcelonában lévő régi, nagy alapterületű lakás kortárs stílusban újult meg. A tervezőket a családias légkör megteremtése motiválta.  »
A fiatal megbízók céltudatosan kerestek megfelelő referenciájú lakberendezőt az egy éve vásárolt budai társasházi lakásuk belvilágának kialakítására.  »
A tulajdonosok belvárosi, pici lakásukból kívántak továbblépni egy dél-budai, zöldövezeti nagyobba, ahol előnyt jelentett a szerkezetkész állapot.  »
A fiatal pár három szóval foglalta össze új, Tajvani otthonukra vonatkozó igényeit: az apartman legyen egyterű, átlátható és egyszerű.  »
A lakberendező egészen közelről ismerte a tulajdonosokat, akik a szerencsés helyzet által szabad kezet adtak otthonuk átalakításához.  »
A lakás tulajdonosának érdeklődését felkeltette a belsőépítész egyik magazinunkban megjelent korábbi munkája, mely kellő referenciaként hatott.  »
A világot járt és a legelegánsabb szállodák miliőjéhez szokott tulajdonos a vízparti házban, két lakás összevonásával kívánta megvalósítani itthoni kényelmét.  »
A lakásátalakítás vezérfonalát az adta, hogy a XIX. századi építészeti hagyományok megmaradt keretei között érvényre jussanak a mai trendek.  »
A kétgyermekes házaspár egy vidéki település kertvárosi részén, erdős környezetben találta ezt az épületet, amely alkalmasnak tűnt céljaik megvalósítására.  »
Az erdős telken lévő épület évekig nyaralóként szolgálta a tulajdonosokat, de egy idő után felmerült, hogy jobb lenne családi házban élvezni ezt a környezetet.  »
Egy szerkezetkész nyaralót vett meg a Balaton déli partján a Finnországban élő fiatal pár. Észszerűnek tűnt ragaszkodásuk a skandináv stílusú berendezéshez.  »
A kertvárosi környezetben lévő régi ház funkcionálisan és stílusbelileg is jelentős belső átalakításra szorult.  »
A dunai panorámás lakásban minden adott azok számára, akik a modern enteriőrt és a belvárosi pezsgés helyszínének előnyeit együttesen szeretnék élvezni.  »
A 21. század igényei szerint lassan megújulnak és új elrendezést kapnak a régi belvárosi lakások is. Ennek megfelelően nagy átalakuláson ment át ez a lakás is.  »