Lakberendezés
Lakberendezési hírek
A hangulatos erkély 5 összetevője
Megérkezett a jó idő, ideje rendbe szedni az erkélyeket! Néhány egyszerű kellék segítségével ezt a néhány négyzetmétert is kellemessé és lakályossá tehetjük.  »
Lakberendezési hírek
A 2017-es milánói kiállítás idén is rengeteg izgalmas újdonságot tartogatott, összességében pedig megragadó és harmonikus megoldások születtek. »
Lakberendezési könyvajánló
Megjelent Kollár Borbála és Kollár Franciska rendhagyó életmódkalauza, amelyben a mindennapokra adnak kreatív ötleteket, szemléletformáló gondolatokat. »
Lakberendezési hírek
Sokan óvakodnak a márványos felületek használatától otthonukban, pedig amellett, hogy rendkívül strapabíró és elegáns, számtalan módon beépíthető az enteriőrbe is! »
Lakberendezési hírek
Folyamatosan bővülő repertoár a bútorok, így a kanapék terén is. Már a legújabb modellek is megrendelhetőek a Zenit Home-ban. »
Lakberendezési hírek
Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző típusú burkolatokból kialakított, egyedi falfelületek is. Mutatunk néhány igazán különleges megoldást! »
Lakberendezési hírek
A vállalat intelligens háztartási és ipari robotjai beszélgetnek, takarítanak és füvet nyírnak. »
Lakberendezési hírek
Az LG új fejlesztése azoknak készült, akik haza szeretnék vinni a moziélményt. A 2017-es CES-en bemutatkozó kompakt LG ProBeam projektor 2000 lumen fényerőre képes. »
Bútor
Kiváló minőségű, kedvező ár-érték arányú design és modern stílusú szövet illetve bőr kanapék egyes modelljei 20-40% kedvezménnyel megvásárolhatóak a Zenit Home üzletében. »
Dekoráció
Mindig szükség van egy kis változatosságra a lakásunkban és nincs is erre jobb alkalom, mint amikor változnak az évszakok. Öltöztessük új, őszi színekbe otthonunkat. »
Lakberendezési hírek
A megfelelő méretű és megjelenésű íróasztal, valamint a hozzá illő szék már nem csupán az irodába kötelező bútordarab, hanem otthonra is nélkülözhetetlen. »
Lakberendezési hírek
Az őszi, kora téli hónapok kínálják a legjobb alkalmat otthonunk újrahangolásához. Ehhez adunk néhány praktikus, könnyen kivitelezhető tippet! »
Lakáskiegészítő
Az innovatív megoldások és különleges formák nem kerülték el idén sem a lámpaipart. Összegyűjtöttük a 2017-es év legkülönlegesebb design darabjait! »
Dekoráció
A lakberendezésben sok esetben előnyt élveznek a neutrális árnyalatok, pedig egy-egy élénk színű bútordarab vagy falrész sokat dobhat az enteriőrön. Íme néhány bátorító példa! »
Konyha
Szigorú egyenesek, lágy vonalak, változatos geometriai formák: alkalmazzuk őket bátran a lakberendezésben is, hiszen számtalan lehetőség rejlik bennük. »
Lakberendezési hírek
Egyes bemutatótermi kanapék és burkolatok, karácsonyi dekorációs tárgyak, tükrök és lakáskiegészítők valamint Siemens és Miele háztartási gépek kedvezményes áron vásárolhatók meg a Zenit Home-ban! »
Lakberendezési hírek
Szemet gyönyörködtető élénk színek, részletes sötét tónusok és a valódi mélyfekete háttérnek köszönhető végtelen kontraszt. »
Lakberendezési hírek
A karácsony közeledtével egyre inkább ünnepi hangulatba kerülünk, ennek megfelelően kerítenek lázba a szebbnél szebb dekorációs tárgyak. »
Lakberendezési hírek
Ha vízmelegítőre van szükség, ma már számos lehetőség közül választhatunk, hiszen mára a vízmelegítő a fürdőszoba díszévé lépett elő.  »
Lakberendezési hírek
Elérkezett végre az eddig téli álmot alvó kerti bútorok szezonja, itt az ideje kényelmes kültéri szobává alakítani teraszunkat, erkélyünket vagy a kert egyik árnyas szegletét. »
Lakberendezési hírek
Apróságnak gondolnánk, de használat közben derül ki, hogy nélkülözhetetlenek. Ezek azok a kiegészítők, melyek nélkül a kerti szezon szürkébb és kevésbé élvezetes.  »