Lakberendezés
Lakberendezési hírek
A hangulatos erkély 5 összetevője
Megérkezett a jó idő, ideje rendbe szedni az erkélyeket! Néhány egyszerű kellék segítségével ezt a néhány négyzetmétert is kellemessé és lakályossá tehetjük.  »
Lakáskiegészítő
Az idei tavaszi-nyári szezon színvilágát uraló égkék és rózsakvarc mellett megjelennek az erőteljes árnyalatok, sőt, gyakran a szokatlan párosítások is. »
Aktualitások
A CONSTRUMA építőipari-otthonteremtési kiállítást 2016. április 6-10. között rendezik meg a Hungexpo-ban, ahol a kiállítók között a Szép Házak is jelen lesz.  »
Lakberendezési hírek
A sütőfunkcióval rendelkező gőzpárolók terén a Miele minden évben jelentős újításokkal jelentkezik. »
Design hét
A Samsung meghívására, részt vettünk egy érdekes tehetségkutató tanulmány bemutatóján, mely a Milánói Design Hét 2015 egyik állomásaként lett integrálva a nemzetközi programba. »
Design pályázat
Ismét meghirdetik a Jövő konyhája pályázatot. Ezúttal egy garzonlakás legfeljebb 5 négyzetméteres minikonyháját kell megtervezni.  »
Design kiállítás
Idén második alkalommal kerül megrendezésre a Design+ Kiállítás és Vásár a MAXCity Lakberendezési Áruház területén. »
Design pályázat
A Let's Colour Egyesület a Dulux-szal karöltve idén először kiírja a Let's Colour Designer pályázatot. A pályázók grafikai tervekkel pályázhatnak. »
Lakberendezési hírek
Március 5.-től új helyszínen várja ügyfeleit a Müller Mónika Enteriőr. A Loffice, zöld irodaház és munkaközösség ad otthont az üzletnek. »
Design kiállítás
Megyik János festészet–szobrászat–építészet határterületén definiálható munkásságának középpontjában a táblakép struktúrájának a modellezése áll.  »
Lakberendezési hírek
Március 2-4. között kerül megrendezésre a Konyhakiállítás a Papp László Budapest Sportarénában izgalmas főző bemutatókkal. »
Lakberendezési hírek
Meghívást kaptunk az idei IKEA piknik kollekció bemutatójára, melyet egy kellemes hangulatú kerti összejövetel keretében ismerhettünk meg. »
Lakberendezési hírek
Vásároljon Bosch energiatakarékos mosogatógépet, és akár 18 000 Ft-ot is visszakaphat a vételárból. »
Design pályázat
Szabadtéri szobrok, izgalmas installációk, meghökkentő műalkotások terveit várja a Sziget Fesztiválköztársaság művészeti minisztériuma. »
Lakberendezési hírek
A LED fényforrások a hagyományos izzóknál valamivel költségesebb az első beruházás, de rövid idő alatt megtérül. »
Lakberendezési hírek
Igazi gasztronómiai művészettel tette teljessé az Electrolux a Cannes-i Filmfesztivál nyitógáláját. Két sztárséf készítette a menüsort. »
Design pályázat
A Gombolod újra! Divat a magyar pályázatán szombat este megszületett az eredmény. A fődíjat Farkas Anett nyerte öltözék kategóriában. »
Design pályázat
Erzsébetváros alapításának 130. évfordulójára hirdet pályázatot az önkormányzat a kerület névadójára, Sisire emlékezve. »
Lakberendezési hírek
Megérkeztek hazánkba az IKEA 2012 tavaszi-nyári kollekciójának darabjai. Izgalmas lakástextíliák, élénk színű bútorok tárháza. »
Lakberendezési hírek
Március 2-4. között harmadik alkalommal rendezik meg a Konyhakiállítást a Papp László Budapest Sportarénában.  »
Lakberendezési pályázat
Ha a jövőben konyhabútor tervezéssel szeretnél foglalkozni, itt az idő, hogy megmutasd szakértelmedet és kreativitásodat! »