Lakberendezés
Lakberendezési hírek
A hangulatos erkély 5 összetevője
Megérkezett a jó idő, ideje rendbe szedni az erkélyeket! Néhány egyszerű kellék segítségével ezt a néhány négyzetmétert is kellemessé és lakályossá tehetjük.  »
Design kiállítás
A KREA iskola tervezőgrafikus és enteriőrtervező szakos hallgatóinak egy közös projekt során étterem-kávézót kellett tervezniük. »
Design pályázat
Álmodj egy éttermet címmel hirdette meg I. Restaurant design pályázatát a Coninvest, melynek díjátadójára november 30-án került sor. »
Design kiállítás
A Ludwig Múzeum különleges térélményt kínáló installációs környezetben mutatja be Yona Friedman kiállítását. »
Design kiállítás
16. alkalommal került megrendezésre 2011. október 13.-16. között Ausztria legnagyobb lakberendezési design kiállítása a bécsi Hofburgban. »
Design kiállítás
Szeptember 15.-én nyitotta meg kapuit Rómában a MEET DESIGN kiállítás, amely az olasz designkultúrát mutatja be 1948-tól napjainkig. »
Design kiállítás
Ötödik alkalommal rendezték meg szeptember 17. és 25. között Londonban a design szféra egyik legproduktívabb eseményét, a Tent London-t! »
Design hét
Idén nyolcadik alkalommal kerül sor a Design Hét Budapest fesztiválra 2011. szeptember 30. és október 9. között. »
Lakberendezési hírek
Gyakran okoz fejtörést megtalálni a legjobb kiegészítőket, melyektől hangulatos lesz a lakásunk. Növényekkel és vázákkal dekorálni egyszerű. »
Design kiállítás
Idén is megrendezésre kerül a Tent London, amely az idei év legizgalmasabb design bútorait és kiegészítőit sorakoztatja fel a nagyközönség számára. »
Design kiállítás
A Gödör Klub Terasz Galériája a Design Hét keretében egy különleges kipakolásnak szolgál a helyszínéül. 2010. október 1. és 17. között látogatható a Design börze. »
Lakberendezési pályázat
A Lakberendezők Országos Szövetsége 2011-ben is kiosztotta az Év Lakberendezője és az Év pályakezdő lakberendezője díjakat. »
Design pályázat
A NESCAFÉ Dolce Gusto pályázatot hirdet a dizájn, a lakáskultúra iránt érdeklődő újságírók és bloggerek számára. »
Design pályázat
Még tanuló, de már nagyot álmodó grafikust keres egy frissen alakult kommunikációs ötletlabor, a Startgate. »
Design kiállítás
2012. január 11-14. között rendezik meg Frankfurtban a lakástextíliák és közületi textíliák nemzetközi vásárát.
 »
Design pályázat
A konyhatechnológiával és belsőépítészettel foglalkozó Coninvest idén ősszel meghirdeti első design pályázatát. »
Design kiállítás
Szeptember 10-11-én a Királyutca Designutca Klaszter szervezésében először kerül megrendezésre Budapesten a Királyi Vásár. »
Design kiállítás
A pekingi Kínai Nemzeti Múzeum a legnagyobb múzeum a világon. A Louis Vuitton az egyik első márka, ami kiállíthat idén a nemrégiben felújított térben. »
Design kiállítás
Idén ünnepelte 50. jubileumát az iSaloni néven ismert design hét Milánóban. Az évfordulóra való tekintettel több mellékrendezvény kísérte a programot. »
Design pályázat
A világ legkorszerűbb elektromos fűtéstechnikai gyártóihoz kínál ugródeszkát az I. Nord-Art Design Pályázat. »