Lakberendezés
A hangulatos erkély 5 összetevője
Megérkezett a jó idő, ideje rendbe szedni az erkélyeket! Néhány egyszerű kellék segítségével ezt a néhány négyzetmétert is kellemessé és lakályossá tehetjük.  »
Ha vízmelegítőre van szükség, ma már számos lehetőség közül választhatunk, hiszen mára a vízmelegítő a fürdőszoba díszévé lépett elő.  »
Egyenes vonalvezetés, innovatív technológia és összetéveszthetetlen esztétika jellemzi a Miele új, fogantyúk nélkül elérhető sorozatát. »
Ha irodabútorról van szó, rögtön a székre és az íróasztalra gondolunk, pedig számos más kiegészítő van, amik nélkülözhetetlenek munkahelyünkön, vagy a home office-ban. »
A konzolasztal, ez a hosszú időre méltatlanul mellőzőtt bútordarab, most ismét a figyelem fókuszába került. »
A megfelelő méretű és megjelenésű íróasztal, valamint a hozzá illő szék már nem csupán az irodába kötelező bútordarab, hanem otthonra is nélkülözhetetlen. »
Vásároljon Bosch energiatakarékos mosogatógépet, és akár 18 000 Ft-ot is visszakaphat a vételárból. »
Íme, a 2016-os szezon legjobb ágyai, melyek nem csupán a pihentető alvásban segítenek majd, de otthonunkat is látványossá varázsolják. »
A Philips modern, innovatív gőzölőkészülékei segítségével felére csökkenhet a vasalási idő vasalódeszka használata nélkül, továbbá a csak vegyileg tisztítható ruhákat is felfrissítheti.  »
A Philips AquaTrio áttörést ért el a keménypadló tisztításának területén. Használata egyszerű, és hatékony. »
2015 legújabb, egyben harmóniát és eleganciát sugárzó trendjeit ötvözve mutatta be a KIKA Magyarország új termékeit a sajtó képviselőinek október 29-én este Lehel úti áruházában.  »
Mindig szükség van egy kis változatosságra a lakásunkban és nincs is erre jobb alkalom, mint amikor változnak az évszakok. Öltöztessük új, őszi színekbe otthonunkat. »
Otthon az étkezőpult, a konyhasziget vagy az étkezőasztal mellé keresve sem találhatnánk jobb ülőalkalmatosságot, változatos, kecses megjelenése pedig egyedi látvánnyal szolgál. »
Megérkeztek az új, rozsdamentes acélból készült kiváló minőségű Zack fürdőszobai kiegészítők a Zenit Home üzletébe! »
Elérkezett végre az eddig téli álmot alvó kerti bútorok szezonja, itt az ideje kényelmes kültéri szobává alakítani teraszunkat, erkélyünket vagy a kert egyik árnyas szegletét. »
Az idei tavaszi-nyári szezon színvilágát uraló égkék és rózsakvarc mellett megjelennek az erőteljes árnyalatok, sőt, gyakran a szokatlan párosítások is. »
A divat nem kíméli a kanapékat sem, ám egyes formák, méretek és az ergonómiában alkalmazott innovációk némelyeket a kultikus szófák sorába emelnek. »
A legalapvetőbb elvárás a lerakóasztalokkal szemben, hogy a közelünkben legyenek és, ha szükséges, könnyedén odébb helyezhessük ezeket. »
A Philips legújabb és leghatékonyabb gőzállomása, a PerfectCare Elite már az első használat alkalmával élménnyé változtatja a vasalást. »
Az IKEA kutatása szerint, a közép-európai régióban a magyarokat foglalkoztatja leginkább a háztartás zöldebbé és egyúttal gazdaságossá tétele. »
5+1 tipp álmai fürdőszobához, mellyel meg is nyerheti azt! Összegyűjtöttük Önnek, hogy mire érdemes különösen figyelnie.
 »