Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Bolon PVC padló videóval
Bútor / tárgy

Bolon PVC padló videóval

Design Club
 
2012. május 25.
A Missoni Home és a Bolon első közös produkciója, egy új design PVC padló. Az élénk színpalettát felvonultató kollekciót Milánóban mutatták be.
A Missoni Home először vállalkozott PVC parketta megtervezésére. Az eredmény igazán brilliáns lett. Színes, fiatalos, lendületes parketta kollekció született, ami egy speciális környezetkímélő anyagból készült. A PVC a közhiedelemmel ellentétben nem egy mesterséges anyag, hanem igenis környezetbarát.A különleges vinyl parketta igazodik a legújabb Missoni bútorkollekció motívum-és színvilágához. Az idén áprilisban megrendezésre kerülő milánói design héten mutatták be azt a speciális kollekciót, ami egy közös együttműködés eredményeként jött létre. A stand is rendkívüli volt, hiszen a beltéri burkolatot egy kertnek illusztrált térben mutatták be.


Az exkluzív termék nagy sikert aratott a design fellegvárában, Milánóban. Már régóta nem láthattunk nagyobb újítást a Missoni Home műhelyéből, így hát itt volt az ideje, hogy kipróbálják magukat más területen is.

     

További információk:
BOLON


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Missoni bútorkollekció
A Missoni Home egy új és különleges koncepcióval állt elő 2012-ben. A kollekcióban új színek és motívumok fedezhetők fel, eddig szokatlan formák.
2012 legjobb kanapéi
A milánói bútorkiállítást követően bemutatjuk a legnagyobb cégek újdonságait. A legfrissebb trendek, színek, formák, és a leglátványosabb bútorok.
Dóra Enteriőr üzlet – Missoni Home
A Dóra Enteriőr Budapest egyik legigényesebb lakberendezési szaküzlete. Design bútorok eladásával és tanácsadással is foglalkozik.


KATEGÓRIÁK