Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Csak nyugodtan!
Bútor / tárgy

Csak nyugodtan!

Élménydesigner
Take it easy névre hallgat az Mlamp új kollekciója, melynek darabjaihoz a megrendelők maguk válogathatják ki az összetevőket. Nem is akármiből...
Mindenki a maga szerencséjének kovácsa és a maga lámpájának tervezője. Legalábbis az Mlampnál ez így működik. Próbáljuk csak ki az Mlamp showroom & workshop-ban! Itt minden hozzávalót megtalálunk ahhoz, hogy olyan tetszetős példánnyal térjünk haza, amilyen garantáltan nincs senkinek.

 

A lámpákat tetszés szerinti színben, méretben, formában készítik el nekünk, miután kiválasztottuk a lámpatestet és a burát. És most jön a lényeg: lámpánkat különböző méretű és típusú konyhai üvegedényekből, süteményestálakból, gömbvázákból mixelhetjük. A töltelék impregnált háztartási keksz, színes golyórágó, habcsók vagy cukorkák, édességek. Ha kész a test, jöhet az egyedi borítású ernyő. A lámpákból minden típus – olvasó-, asztali-, függő- és állólámpa, valamint falikar – rendelhető.


Ha ne adj' isten mégsem boldogulnánk, ihletet meríthetünk a szolgáltatáshoz tartozó katalógusból, melyben nem csak mintadarabokat, hanem teljes színskálát, javasolt színkombinációkat, a felhasználható tölteléket, üvegedényeket és lámpaernyő megoldásokat is találunk. A tanácstalanok egyébként számíthatnak a tervező, Fatér Mária és kollégáinak segítségére.Címkék: 


KATEGÓRIÁK