Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Elmar, a modern konyhafőnök
Bútor / tárgy

Elmar, a modern konyhafőnök

Kollár Franciska
Vége az unalmas pillanatoknak, a főzés mától élménnyé válhat azok számára, akik az Elmar konyhastúdió legújabb bútordarabjait választják. A fantáziadús, színekben pompázó konyhabútorok most színes, mégis egységes részletekkel egészültek ki.
A milánói design hét alkalmával mutatta be az Elmar konyhastúdió legújabb fejlesztését. Az olaszoktól eddig megszokott letisztult, nagyvonalú stílust újraértelmezte a cég. A Zona Tortona sztárja idén a Ludovica és Roberto Palomba által tervezett Playground kollekció volt. Már a neve is elárulja, hogy egyfajta játékosságról van itt szó. Már mindenki unja a minimál stílust és a puritanizmust. Itt az ideje egy kis lendületet vinni a lakásba. Az eddig megszokottnak mondható konyhák hagulata megváltozhat az Elmar legújabb bútoraival.


A klasszikus vonalak megmaradtak, csak új ruhába bújtak. A kiegészítők egységes és egyben erőteljes látványa felfrissíti az eddigi koncepciót. Innentől nem kötelezettség, hanem élmény lesz a konyhában töltött idő.


A bútorgyártó cég kimondottan a milánói design hét alkalmából rukkolt elő ezzel a külön kiadással érzékeltetve, hogy követik az aktuális trendeket. A Playground bútorcsalád egy olyan közeget biztosít az ember számára, ahol igazán önmagának érezheti magát. Laza, kötetlen hangulatot áraszt magából a kollekció.A tervezők ezzel az innovációval más nyelven kívánják megszólítani közönségüket. Stílusában elválik az eddigi konyhák világától, egyfajta exkluzívitás érzetét keltve ezzel. Energiát és optimizmust szimbolizál ez az új életforma. Az új szemlélet már a fenntarthatóságra és a környezettudatosságra neveli az embereket, hiszen a Playground egyes elemei újrahasznosított anyagból készültek. A színek alapján pedig mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló kombinációt.

Címkék: 


KATEGÓRIÁK