Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Fekete-fehér, igen, igen!
Bútor / tárgy

Fekete-fehér, igen, igen!

Élménydesigner
Vannak a lakásban nélkülözhetetlen dolgaink – szennyestartó, szemetes –, melyeket nem szívesen teszünk szem elé. Vagy mégis?
Ki emlékszik a Só című mesére? Amikor a király legkisebb lánya úgy szereti az apját, mint a sót. Ezen persze az uralkodó vérig sértődik, de amikor az ételekben megtapasztalja a só hiányát, megérti a hasonlatot. Körülbelül így tudom elképzelni, mekkora zavart okoz a rendszerben, ha nincs egy szennyes ládánk, szemetesünk, zsebkendő tartónk és még egy pár ilyen apróság. Melyeket persze még véletlenül sem mutogatunk az arra avatatlanoknak.


A Colombo Design „Black & White & More” kollekciója felülírja a sztereotípiákat. Olyan szükséges apróságokat terveztek rendkívül tetszetős formában, melyek megléte természetes, ám hiányuk fájó. A tervezők a fürdőszobára koncentráltak ezzel a garnitúrával, de egyik másik darab máshol is bevethető.


A dobozok teste mdf lapokból készült, bevonatuk szövet bőr, tehát környezetbarát, lebomló, ökológiailag 100%-os. A pedálos szemetesek rozsdamentes acél alapanyagúak, a ugyancsak szövet bőr bevonatot kaptak. Az eredmény pedig elegáns, tetszetős, mutogatnivaló.Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Otthon a zen jegyében
A Fábio Galeazzo tervezte brazíliai lakás a távol-keleti zen jegyében készült el. A lenyűgöző stílus már több európai otthonba beköltözött már.


KATEGÓRIÁK