Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Gyökér szőnyeg, nemcsak erdészeknek
Bútor / tárgy

Gyökér szőnyeg, nemcsak erdészeknek

Zboróvári Krisztina / Artinterior
Lakástextilekkel, párnákkal, szőnyegekkel varázsolhatjuk igazán otthonossá, meleggé, és szerencsére egyre több esetben igazán egyedivé otthonunkat.
Fotó: matalicrasset.com

A lakberendezés ugyanis nem csupán a praktikus térszervezést, a kreatív belsőépítészeti megoldásokat és igények szerinti bútortervezést jelenti, hanem azokat az apróságnak tűnő utolsó simításokat is, amikor a már majdnem kész lakást felöltöztetjük. Hazánkban is egyre szélesebb választékban kaphatóak szebbnél szebb lakástextilek, függönyanyagok, és a szőnyeg-forgalmazók is igyekeznek a legújabb nemzetközi trendeknek megfelelő darabokkal színesíteni a kínálatot.


Az olasz Nodus számára készített egy limitált szériás szőnyeget a francia designer, Matali Crasset Roots rug, azaz gyökér-szőnyeg néven. A prototípust, és az eladásra kínált 20 további darabot Nepálban szőtték kézi munkával gyapjúból és pamutszálból. Igaz, ez a szépség itthon nem kapható, ám az online rendeléssel még megpróbálkozhatunk.


Akár egy gyerekszoba játszósarkában, akár a nappali ülőgarnitúrája előtt is megállja a helyét ez a natúr földszínekben pompázó, 220 cm átmérőjű, a kerek erdő közepén álló termetes fa gyökérzetét ábrázoló mesebeli talpalávaló. Szívesen elfogadnám!


www.artinterior.hu

Címkék: 


KATEGÓRIÁK