Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  ID Design katalógus 2012
Bútor / tárgy

ID Design katalógus 2012

Design Club
 
2012. május 16.
Szemezgettünk az ID Design katalógus legújabb bútorai és lakáskiegészítői közül. A márka látványos enteriőr -és tárgyfotókon keresztül mutatja be a legújabb trendeket, a legkeresettebb színeket és azok árnyalatait.

Nappali


Az ID Design nappali berendezések mindenki számára tartogatnak újdonságot. Kanapéikat a letisztult minimál stílus kedvelőinek ajánlják, bőr foteleiket pedig azoknak lehetnek érdekesek, akik egy klasszikus darabban szeretnek pihenni, ám üzletükben a legmerészebb újdonságok is megtalálhatóak.
Konyha


Ha van egy szépen kialakított étkezőnk és konyhánk, elengedhetetlen, hogy tányérjaink, poharaink, edényeink és evőeszközeink is hasonlóan stílusosak legyenek. Az IDdesign edények, tányérok, csészék, poharak, evőeszközök és serpenyők, valamint kiegészítőkként alátétek, széles választékát kínálja.

Étkező


Az étkezés központi szerepet tölt be a dánok életében, így természetesen az étkező a legfőbb helyszíne a családi együttléteknek. Egy étkezőnek éppúgy meg kell felelnie egy gyors reggelihez, mint egy nagy, vasárnapi ebédhez. Az IDdesign étkezőasztalok, székek és tálalók széles választékát kínálja, mellett otthonossá varázsolják étkezőjét.Hálószoba


Életünk egyharmad részét a hálószobában töltjük, éppen ezért elengedhetetlen a hálószoba kellemes kialakítása. Fontos, hogy kiváló minőségű matracot vegyünk, de jó, ha a ruhák, cipők számára is praktikus tároló helyet találunk ki. Nálunk, az IDdesign-nál könnyedén megtervezheti otthonos hálószobáját.


Home office


A munka és a magánélet közti egykori határok mára teljesen elmosódtak. Mindegy, hogy egy lakatlan szigeten, egy zajos városban vagy vidéken dolgozunk. Az otthoni munkavégzés felüdítő érzés lehet, nincs közlekedési dugó, se telefoncsörgések. Az otthon végzett munka sokkal nyugodtabb családi életet teremt.


Lakástextil


Egy új kanapé mindig fel tud vidítani egy szobát. Ám még álmai szófáját is még személyesebbé teheti egy-két, egyéni ízlését és stílusát tükröző párnával vagy pléddel. Az IDdesign kiegészítő textiltermékek széles skáláját kínálja, melyekkel régi és új kanapéja egyaránt teljesen új jelleget ölthet.

Dekoráció


Az IDdesign-nál a 'dekoráció' fogalma minden olyan apróságot magában foglal, mellyel feldobhat egy-egy helységet és személyesebbé teheti otthonát. Stílusos és trendi színű vázák, tálak, edények, asztalterítők, tapéták, falmatricák, gyertyák és sok más kiegészítő egész kollekciójával várja Önt az IDdesign.

Az ID Design nyári kollekciójának katalógusa itt tekinthető meg!

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK