Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Kanapé könyvimádóknak
Bútor / tárgy

Kanapé könyvimádóknak

Élménydesigner
 
2012. március 26.
Egy tetszetős és kényelmes többfunkciós bútorért valószínűleg hálával gondolnak a tervezőre azok, akik kisméretű lakásban élnek. A Ransa épp ilyen.
Könyvek garmadájával nem csak a megszállott filoszok büszkélkedhetnek, hanem bárki, aki időnként olvasással vagy akár a szakirodalom forgatásával üti el az időt. Ám addig, amíg nincs minden lakásban egy vagy több e-book, a könyveket tárolni kell. Aztán meg a házikönyvtár jó dolog, olyan megnyugtató a könyvek jelenléte. Minél közelebb vannak kedvenc kanapénkhoz, fotelünkhöz, annál jobb.

A kényelmes és praktikus Ransa, ahol a kedvenc könyvünk mindig kéznél van


A fiatal marokkói tervező, Younes Duret alkotása a Ransa kanapé, a kellemest a hasznossal ötvözi. Kényelmes ülőalkalmatosság, melyen többedmagunkkal is elférünk. A nagyméretű ülőfelület kínálja magát: bevackolhatunk a sarokba, kinyújtózhatunk rajta, a támlákat kipárnázhatjuk, ahogy az olvasás jól esik. A Ransán még az olvasás közbeni szundikálás is bocsánatos bűn.

Bármekkora is a lakás, a könyvek tárorolása többé nem okozhat fejtörést


Ami pedig a könyvek tárolását illeti, nincs mentség, a közelben muszáj elhelyezni, egyenesen a kanapé alatt. Itt ugyanis egy kisebb polcnyi olvasnivaló fér el, újságok, lexikonok, albumok, zsebkönyvek. Garzonokba ideális, loftba kötelező.

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
2012 legjobb kanapéi
A milánói bútorkiállítást követően bemutatjuk a legnagyobb cégek újdonságait. A legfrissebb trendek, színek, formák, és a leglátványosabb bútorok.
Kanapé óriáskosárból
Egy fiatal svéd designer gondolt egy merészet, és a hagyományos kosár formából és fonási technikából kiindulva készített kényelmes kanapét.


KATEGÓRIÁK