Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Kandalló a teraszra
Bútor / tárgy

Kandalló a teraszra

Élménydesigner
A nyárnak ugyan vége, de a teraszon üldögélésről nem kell lemondanunk, erre még a hűvösebb idő sem ad elég okot. A melegről a Pyramid gondoskodik.
A lengyel Planika Stúdiótól láttunk már sokat ígérő design kandallókat, de a Pyramid ezek között is csúcsmodellnek számít.

Nem csak a teraszt vagy a kertet, a nappalit is látványossá teszi a biokandalló


A Pyramid a többi modellhez hasonlóan bio kandalló, azaz egy speciális anyagot használ az égéshez. A modell különlegessége, hogy – bár beltéren is használható –  a kertben vagy a teraszon bontakozik ki igazán. A kandalló test rendkívül ellenálló, üvegszálas poliészter laminátumból készült, fényes fehér felülete pedig feltűnővé teszi az esti, éjszakai órákban. Amikor pedig a lángok is megvilágítják, a fényes felület arany-narancsos színben játszik és szikrázik a tűztől.

Kis teraszra egy, nagy teraszra több Pyramid


A Pyramid tökéletes biztonsággal használható, az erősen abszorbens kerámia szálak az égő belsejében tartják a tüzet. A kandallót olyan extrém körülmények között is tesztelték, mint egy erőteljes földrengés, és kiállta a próbát. A biokandalló teljesen füst- és illatmentes, így nem csak kültéren, hanem a lakásban is használható. A súlyának köszönhetően a Pyramid hordozható.

A Pyramid bármilyen stílusú kertben elvarázsolt hangulatot teremt

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Dohányzóasztal és kandalló egyben
Reneszánszát éli a többfunkciós bútor, ez pedig meglepő párosításokra ad lehetőséget. Ilyen a biokandalló és a dohányzóasztal összeépítése.
Design lakás Dél-Afrikában
Ízig-vérig 21. századi. Röviden és velősen így jellemezhetnénk ezt a lakást, melynek tervezői egy sor kreatív megoldást szállítottak megbízójuknak.
Háromszintes penthouse lakás a vízparton
Beton, fa, fém és színek. Mindez szem előtt, tapintható közelségben. Ennyi elég ahhoz, hogy különleges és hangulatos legyen a folyóparti, tágas lakás.


KATEGÓRIÁK