Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Kígyó a falon
Bútor / tárgy

Kígyó a falon

Farkas Tatjana
Néhány apróság vagy a kedvenc könyveink elhelyezésére nincs is egyszerűbb megoldás, mint egy falipolc. Főleg, ha látványos.
Ez a bútordarab nemcsak helytakarékos, de dekoratív is lehet egyben, hisz valóságos műalkotás hozható belőle létre.

Bár a gyerekek kreativitás iránti igényéről sok szó esik, tapasztalatom szerint a felnőttek is úgy vannak vele, hogy szeretik használni a fantáziájukat. Legyen szó bútorról vagy más tárgyakról, ha több lehetőség kínálkozik a változatos felhasználásra, szívesebben landol a kosárban a kiszemelt darab. A Casamania kinálatában találtam egy polcot, mellyel annyit lehet játszani, amennyit csak akarunk! A Baldanzi and Novelli tervezte, „Snake“ névre keresztelt darab tetszés szerint kiegészíthető, így egyrészt bármilyen alakzatban felhelyezhető a falra, másrészt elérhető árnyalatainak, -a narancsnak, fehérnek, feketének, pirosnak és zöldnek - köszönhetően különböző hangulat megteremtésére is alkalmas.


A 92 cm x 30 cm-es, polietilénből készült elem az egyszerű vonalvezetésnek és könnyű kezelhetőségének köszönhetően könyvtartóként, apróságok tárolójaként és dekorációs elemként is megállja a helyét. Modern, fiatalos enteriőrben, de akár antik stílusú bútorok mellett is kiegészítőként remekül mutat a falon.

Címkék: 


KATEGÓRIÁK