Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Klasszikus dekor minimál környezetben
Bútor / tárgy

Klasszikus dekor minimál környezetben

Élménydesigner
Lakást dekorálni akár szórakoztató és vicces is lehet. Paola Navone is erre gondolt, amikor a Casamilano megbízásából újrafogalmazta a klasszikus falpanelt.
Nem újdonság, hogy Paola Navone ötletei mindig érdekesek és szórakoztatók. Legfrissebb alkotása ez a falpanel, mely azt hivatott bizonyítani, hogy a klasszikusnak számító kiegészítőket – posztmodern ide, minimál oda – még nem kell eltemetnünk. Sőt! Ideje ezeket újragondolni, és modern környezetbe csempészve rájuk irányítani a figyelmet.


A Casamilanonak tervezett dekor elem hatásos bizonyítéka annak, hogy ezzel a megoldással a letisztult belső terek melegebbé és játékosabbá változnak. Ms. Navone panelei fából készülnek, ezeket pamutszövet borítja és hagyományos "capitone", azaz angolna motívum díszíti. A panelek mozgathatók, akár egy paraván, vagy fixen a falhoz rögzíthetők, így viszont fejvégnek praktikusak vagy egy előnytelen falszakasz takarásaként is megállják a helyüket. Ugyancsak jól mutat, ha több panel kerül egymás mellé vagy egy-egy elemet váltakozva, kihagyással helyeznek el.


Ne habozzunk, elérkezett a játék ideje!Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Újrahasznosított bútor a Baxter-től
A Baxter idén áprilisban mutatta be megújult ’Nel Blu’ kollekcióját Milánóban. A kék bútorcsaládot Paola Navone tervezte.


KATEGÓRIÁK