Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Múlt és jövő egy asztalban
Bútor / tárgy

Múlt és jövő egy asztalban

Élménydesigner
Régen egyes bútordarabok, kiegészítők anyáról leányra szálltak. Ilyen volt például az ékszertartó. Természetesen nem üresen.
Ezt a hagyományt szeretnék feleleveníteni az angol Eden Furniture tervezői, és alkotásukat elnézve, erre minden esélyük megvan. Az Eve ékszeres asztal és falitükör egyenként és együtt is hozzák azt a szintet, ahol egy bútor megérdemli, hogy megérjen pár száz évet és a büszke örökösök, mint leendő tulajdonukra tekintsenek.


A dekoratív asztalka a legjobb minőségű tölgyfából készült, a tetejét fehér Corian® lap fedi, amibe egy stilizált fakoronát gravíroztak. Az ágacskákba kerülhetnek a láncok, a levelekbe a gyűrűk, medálok. Az asztallap alá fiókot is szereltek finom sálaknak, kendőknek, kesztyűknek.


Az asztalhoz való falitükör kerete ugyancsak az ág-mintából áll össze, ahova öveket, bizsukat akaszthat szerencsés tulajdonosa. Sőt, az egész garnitúra megvásárolható, melynek része egy állótükör és egy fogas is.


A garnitúra egyediségét egyébként az adja, hogy a gyártó minden gravírozásban művészileg megjeleníti a megrendelő származását. Jogosan, hiszen mitől lenne az örökség az, ami. Amikor majd az unoka megörökli a dédi asztalát, a családi múlt egy darabját viszi magával.Címkék: 


KATEGÓRIÁK