Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Nemzetközi designerek Londonban
Bútor / tárgy

Nemzetközi designerek Londonban

Design Club
 
2012. október 28.
A London Design Festival keretén belül került megrendezésre a 100% Design London kiállítás, ahol idén egy külön részlegen mutatkoztak be a külföldi designerek. A nemzetközi pavilonok 12 különálló ország újdonságait mutatták be különböző platformokon. Több, mint 200 tervező jelent meg a világ több pontjáról.
A nemzetközi pavilonok egyedülálló részlege volt az idei 100% Design London kiállításnak 2012-ben, ahol fontos szerepet játszott az új designerek újdonságainak prezentálása. A szervezők koncepciója alapján egy csoportba rendezték a különböző nemzetiségű tervezők standjait, hogy a látogatók egy átfogó képet kaphassanak, mi is történik a nagyvilágban.

Taiwan, Tao

Taiwan, Grass Studio – Flexible Bamboo

Az auditóriumban számos szemináriumot tartottak különböző, aktuális témákban. Ehhez neves sztárdesignereket hívtak meg, hogy tartsanak előadást egy adott tematika alapján. Emellé szerveződött a többi ország kontinensenként. A kiállításon bemutatkozott Európa, Afrika, Dél-Afrika, és Ázsia is.

Japán, Mashiko

Fiatal, tehetséges designerek innovációi jelentek meg a standokon. Vibráló színek, lélegzetelállító formák és meghökkentő tárgykultúra az adott tájegység saját művészeti értelmezése szerint.

Norvégia, Kristine Five Melvaer, – Seven Lamps

Argentína, Ausztria, Chile, Kína, Cseh Köztársaság, Franciaország, Olaszország és Kórea mellett mutatkoztak be a magyar tehetségeink is, nem kisebb sikerrel a versenytársaknál.

Norvégia, Oscar Narud – Hunter cabinet

Az idei év érdekessége az ázsiai országok térhódítása. Innen is kiemelve a kóreai delegáció standját. Rendkívüli fejlesztéseket mutattak be a nagyközönség számára. Egyszerű, letisztult formavilág és anyagiság jellemzi a lakberendezési tárgyaikat és bútoraikat.

Taiwan, Homer concept

A Tent London kiállítás, – ami a második legjelentősebb mellékrendezvénye a londoni design hétnek, – mutatta be Taiwan újdonságait, ahol fiatal, merész, már-már bohémnak mondható designerek rendítették meg a látogatók szívét egy-egy érdekesebb darabbal.

Hollandia, Bo Reudler gyerekbútor

Kele Sári, Wally éjjeliszekrény

Taiwan, KIMU

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Az év lámpái Londonból
Az idei évben nem kizárólag a bútoroké, vagy a különleges tárgyaké volt a főszerep a London Design Festival-on. A lámpák is hangsúlyos szerepet kaptak.
A London Design Hét legjobb bútorai
Az idei London Design Festival több izgalmas momentummal kecsegtetett. A bútorok tekintetében történt néhány említésre méltó változás.
Magyar tervezők: 100% Design London
Idén ünnepelte 10. jubileumát a Design Festival London, ami kétségkívül a szakma krémjét vonultatja fel évről évre és mutatja be a legújabb trendeket.


KATEGÓRIÁK