Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Sancal, Tea bútorkollekció
Bútor / tárgy

Sancal, Tea bútorkollekció

Design Club
 
2012. április 4.
A Sancal bútorgyártó cég egyik legizgalmasabb kollekciója a Tea székek , amit a kínai tea-és tárgykultúra inspirált. A bútorok tervezője Jose Manuel Ferrero.
A Sancal bútorgyártó cég egyik legizgalmasabb kollekciója a Tea. Különleges megjelenését a textília struktúrája adja. A pasztell színárnyalatokban pompázó bútorok karakteres elemei lehetnek egy modern lakásnak. Jose Manuel Ferrero, a bútorkollekció tervezője a kínai teakultúrából merítette ihletét. Az ahhoz kapcsolódó tárgykultúrából inspirálódott.A kitűnő időzítésnek köszönhető, hogy Anglo-Saxon fegyelmezett textúráival kombinálták, amelyből megszületett az angol mintájú Tea kollekció.


Az egyes ülőalkalmatosságok kárpitozása brilliánsra sikerült. Ehhez párosult a tradicionális gyapjúszövet anyaghasználat, ami tökéletes kombinációnak bizonyult.
 


A kollekció egyes darabjai között a dinamikusabb, élénk színek és a finomabb pasztell tónusok váltakoznak. Modern formavilág, ugyanakkor klasszikusan elegáns megjelenés jellemzi a bútorokat.Ez a produkció minden kétséget félretéve az egyik leginnovatívabb bútor a piacon. A kollekció kisebb fotelekből, kanapékból, asztalokból és puffszerű ülőkékből áll, ami később majd még több elemmel fog kiegészülni.


További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
2012 legjobb kanapéi
A milánói bútorkiállítást követően bemutatjuk a legnagyobb cégek újdonságait. A legfrissebb trendek, színek, formák, és a leglátványosabb bútorok.
Kanapé óriáskosárból
Egy fiatal svéd designer gondolt egy merészet, és a hagyományos kosár formából és fonási technikából kiindulva készített kényelmes kanapét.


KATEGÓRIÁK