Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Tapadó csíkok
Bútor / tárgy

Tapadó csíkok

Farkas Tatjana
Aki szeretné egy kicsit megbolondítani a falfelületet vagy annak egy részét, annak ajánljuk a tapétamaradékokból álló szettet. A”Stroken Behang” valójában a kirakós játéknak és a tapétának a házasítása.
Úgy tűnik, a tapéta soha nem megy ki a divatból. A változatosabbnál változatosabb minták és textúrák mellett azonban időről-időre meglepő újításokkal rukkolnak el a kísérletező kedvű dizájnerek. Egy vidám és humoros megoldást kínál a Vij5.


A holland tervezőcsoport termékével a tapétázás nem a hagyományos ragasztással történik, a minta a falra inkább mágnessel tapad. Az új módszerhez nem szükséges más, csak egy mágneses festékkel bemázolt felület, és a mágnesezett lapokra ragasztott tapéta maradékokból álló kollekció,  máris dekorálhatjuk a nekünk tetsző burkolattal a falfelületet. Sőt, ha meguntuk, bármikor le-, fel-, kicserélhetjük a „tapétát” anélkül, hogy a falat felsértenénk. Leginkább egy-egy falrészlet dekorálásra ideális ez a megoldás. A tervezők a 0,5 négyzetmétert fedő szettben  3, 5 illetve 7 cm széles és 60, 37, 23, 15, 9, 5 centi hosszú lapokat kínálnak, hogy a kirakást megkönnyítsék. Az biztos, hogy másnak nem lesz ugyanilyen a tapétája!
Címkék: 


KATEGÓRIÁK