Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Türelem vagy ügyesség kérdése
Bútor / tárgy

Türelem vagy ügyesség kérdése

Farkas Tatjana
A Rubik kockába nem csak a fanatikus játékrajongók estek bele, Fabio Teixeira tervezőt is megihlette, így megalkotta a KUB+ dohányzó asztalkát.
Azt hiszem, ha Magyarország fővárosát nem is, a Rubik kockát viszont mindenki ismeri a világon. Nemcsak ismeri, de szereti is. Forgatják Kinától Amerikáig, versenyeket rendeznek a legügyesebb játékosoknak, sőt mi több, már bútort is készítenek a mintájára. A KUB+ dohányzóasztalt ugyanis a kedvünk szerint rakhatjuk ki újra és újra, a lehetőségek számának a fantáziánk szab határt.


Fabio Teixeira dizájner terméke egy olyan „csomag“, amit magunk állíthatunk össze. Először is össze kell illesztenünk az asztalka vázát, tetszés és igény szerint réseket (polcokat) hagyhatunk a könyveknek, magazinoknak és egyéb apróságoknak, majd a vázra helyezve, a színes lapocskákkal kirakosgatjuk a magunk „kockáját“.Mivel az összeszerelés nem igényel sem ragasztást sem hagyományos értelemben vett szögelést, - lyukakba helyezett faszegekkel történik ugyanis az összeillesztés-, az asztalkát bármikor később is szétszedhetjük, elrakhatjuk vagy  újraálmodhatjuk. A használó így közvetlenül részt vehet a bútor vegső megjelenésének megalkotásában, egyediesíthet, a színek váltogatásával időről-időre követheti a trendeket. Az elemek furnérlapokbol állnak, a színes darabok különböző árnyalatú lakkboritást kaptak.Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Dohányzóasztal és kandalló egyben
Reneszánszát éli a többfunkciós bútor, ez pedig meglepő párosításokra ad lehetőséget. Ilyen a biokandalló és a dohányzóasztal összeépítése.


KATEGÓRIÁK