Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  UHD tartalmak akár egy okostelefonnal is.
Bútor / tárgy

UHD tartalmak akár egy okostelefonnal is.

Promóció
Nánási Pál fotóművész is a Samsung Galaxy S6 készülékével készítette el legújabb fotósorozatát.
A már hazánkban is elérhető SUHD televíziók mind a prémium UHD tartalmak, mind pedig a vizuális élmény tekintetében új színt visznek a televíziózásba. Ráadásul a saját házimozi élményéről sem kell lemondanod, hiszen a Samsung legújabb Galaxy S6 okostelefonnal készített Ultra HD felbontású videóid is ugyanolyan páratlan hatást kelltenek a készüléken mint a Hollywoodi mozifilmek.

Samsung SUHD TV amikor a szemünk előtt elevenedik meg a világ.

 
A Samsung nem csak álmodik a jövőről, hanem folyamatosan meg is valósítja azt. 2013-ban az otthoni szórakoztatást forradalmasítva mutatta be első UHD TV-jét, lenyűgöző képminőséget nyújtva a fogyasztók számára. Ezt követően 2014-ben a vállalat kombinálta az UHD képminőséget az ívelt dizájnnal, s így a képmélység növelésével valóban térhatású élményt kaphattak a felhasználók. Az UHD technológia azóta is hódít Európa-szerte.

Szemeink előtt tárul fel a világ
Az ívelt képernyő nem csak szemet gyönyörködtető, de minden eddiginél élethűbb képi élményt ad – olyan érzés, mintha minden éppen ott történne körülöttünk, bárhonnan is nézzük a tévét. Egy romantikus vígjátékot nézve olyan érzésünk támad, mintha épp egy randin lennénk, egy sportesemény közvetítésénél pedig szinte egy hangos stadionban több ezer emberrel körül véve találhatjuk magunkat.

Samsung SUHD TV

A saját fejlesztésű, környezetbarát nanokristály technológiának köszönhetően eddig soha nem látott brilliáns színeket és mély kontrasztot tapasztalhatunk meg. A most bemutatott SUHD készülékek a hagyományos televíziókhoz képest 64-szer több színt képesek megjeleníteni.

UHD tartalmak akár egy okostelefonnal is
Ahogy az okostelefonok, úgy a SMART TV-k is fokozatosan elterjednek a háztartásokban. Az UHD technológia fejlődésével pedig egyre több figyelem irányul a csúcsminőségű UHD tartalmak létrehozására. A Samsung UHD televíziói mellé már eddig is elérhetőek voltak olyan népszerű mozi- és dokumentumfilmek, mint a Forest Gump, a Z világháború, a Pi élete, a Kalandok a Grand Canyonban vagy a The Last Reef című természetfilm. Azonban az UHD technológia olyan gyorsan fejlődik, hogy már a felhasználók is könnyedén elkészíthetik saját UHD videóikat a Samsung legújabb Galaxy S6 készülékével, vagy akár a Galaxy Note 4 okostelefonnal is.

Nánási Pál munkája Galaxy S6-al készítve


Az Ultra HD felbontású tartalmak létrehozása olyannyira nem lehetetlen, hogy a Samsung felkérésére Nánási Pál fotóművész is a Samsung Galaxy S6 készülékével készítette el legújabb fotósorozatát. „Fotós szemmel egyszerűen hihetetlen, hogy egy okostelefonnal ma már ilyen szenzációs képeket lehet készíteni. Számomra mindig az a döntő, amikor a képeket nagyban, kinyomtva vagy akár a monitoron látom, hiszen az apró részletek ilyenkor látszanak igazán. Az SUHD TV még ezt is felülmúlja, a képek és a videók olyan színekben jelennek meg rajta, amit eddig még nem láthattunk” – mondta Nánási Pál.

Fotó: Nánási Pál

A Samsung SUHD televíziói három sorozatban – JS9500, JS9000 és JS8500 –, és öt különböző méretben – 48-tól 88 hüvelykig – érhetők el 2015 márciusától. Ráadásul az ívelt technológia éllovasaként a Samsung portfóliójában immár 22 model található többféle méretben, 32-tól 88 hüvelykig. A vállalat UHD portfóliója 7 sorozatból áll, a most bemutatott 3 SUHD sorozaton kívül, így 2015-től a Samsung UHD TV választéka több, mint 30 modelre bővült, megduplázva a tavalyi számokat.

Címkék: 


KATEGÓRIÁK