Design
Design  »  Bútor / tárgy  »  Újrahasznosított bútor a Baxter-től
Bútor / tárgy

Újrahasznosított bútor a Baxter-től

Design Club
 
2012. május 9.
A idei milánói design hét egyik legszebb standján láthattuk a Baxter legújabb bútorkollekcióját, a 'Nel Blu'-t, amit a neves designer, Paola Navone tervezett.
A 'Nel Blu' az egyik legnagyobb olasz bútorgyártó cég, a Baxter és Paola Navone designer közös együttműködéséből született. A tervezőnő már régóta dolgozik a céggel, évről évre nagyobb sikerrel. A legújabb kollekció igazán különlegesre sikerült. Ötvözi a mai modern felfogást és a klasszikus stílusjegyeket. Komfortos, kényelmes és színes.

A Baxter 'Nel Blu' kollekciója Paola Navone designertől Milánóban.

Az új bútorcsalád tapinthatóan lágy és puha, szinte hívogatja az embert, hogy üljön bele a székekbe, vagy feküdjön bele egy kényelmes ágyba. Amellett, hogy – a manapság legdivatosabb színeket csempészték az egyes bútorokra, – megjelennek a naturális anyagok is. A fa és az azúrkék tökéletesen festenek együtt elegáns és modern enteriőrökben. A bőr kanapé és a szőrös lámpa búrák már az őszi-téli időszakra hajaznak. A Baxter mára már kifejlesztette kanapéihoz azt az újrahasznosított bőrt, ami felületkezelésének köszönhetően megfelel a környezetkímélő megoldások kritériumainak.A kollekció minden egyes darabja átgondolt, precíz szakértelemmel végzett munka eredménye. Az egyes bútorok és a hozzájuk passzoló lakás kiegészítők a nyugalmat és a pihenést szolgáló otthonok berendezését szolgálják a fenntarthatóság jegyében.


Paola Navone egy friss, metropolita bútorcsaládot tervezett a tenger színeivel. A kék árnyalatai váltakoznak a családias hangulatú tárgyakon. Minden elemben a kék-fehér kombináció fedezhető fel, ezt fűszerezik meg egy-egy élénkebb színnel. Még a szőnyegek is kékek, amik egy csomózott-festett, indiai technikával készültek. Az ikonikus bútorokat lágy, könnyed tapétával emelik ki a Milánóban bemutatott standon a nagyközönség előtt.


További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK