Design
Design  »  Családi ház  »  Az év otthona 2011-ben
Családi ház

Az év otthona 2011-ben

Design Club
 
2012. május 11.
A Worth Interiors hegyvidéki otthona, a Barnhart Residence lett 2011-ben az év lakása. A Kirk Michels építész által tervezett rusztikus ház belső kialakításáért Lisa Kanning belsőépítész volt felelős.
A Worth Interiors egy Colorado székhelyű belsőépítész iroda, akik a Vali-völgyben és Denverben is működnek. Referencia munkáik között számos hegyvidéki kúria, és rusztikus családi ház szerepel, többek között ilyen a Barnhart Rezidencia is. Az építész iroda csapata a meghökkentő, szokatlan megoldások híve. Hiszenek az újdonság erejében, és abban, hogy nem kell feltétlenül mindig a divatos vonalakat vakon követni. Legtöbb projektjük során az organikus, kissé rusztikus elemeket helyezik előtérbe. A 'klasszikus modern ázsiai akcentussal', talán ez a legkifejezőbb megnevezés az általuk képviselt stílusra.


Eddy Doumas és Lisa Kanning, a Worth Interiors belsőépítészei világszerte bebizonyították már kreatív tehetségüket, ez most sem volt másképpen. Megvalósult munkáik között vannak tradicionális otthonok, western stílusú vidéki házak, vagy izgalmas lakásbelsők.


A Montana-i Yellowstone Club projektjük egy igazán különleges ház, ami egy rusztikus stílusú, de modern berendezésű enteriőrt mutat be. Ízlésesen keverednek benne a tanyaszerű, úgynevezett rancs stílusjegyek és a modern belsőépítészeti megoldások.


A lakóház 160 hektárnyi területen fekszik, ahonnan tökéletes panoráma nyílik a „Spanyol Hegyvidék”-re. A ház 50 vendég befogadására képes, ami a tulajdonos nagy baráti köre miatt igen jelentős szempont volt. A ház lakói valami igazán különleges lakóhelyet szerettek volna létrehozni, ez sikerült is nekik.


Az egyes szobákban a környékbeli fákból faragták a bútorokat, amik még eredetibbé és természetesebbé teszik a környezetet. Helyi mesteremberek dolgoztak minden egyes sarkon, ami a ház karakteréhez hozzájárult.


További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK