Design
Design  »  Családi ház  »  Belvedere rezidencia
Családi ház

Belvedere rezidencia

Design Club
A Belvedere Residence elnevezésű családi ház Brazíliában található Belo Horizonte mellett, ami az Anastasia Arquitetos munkája. A villa egy 370 négyzetméteres alapterületű, óriási ház, amely különleges külső megjelenésével igazi kuriózum a térségben.
A Belvedere Residence Brazíliában található, Belo Horizone városa mellett. A 370 négyzetméteres családi ház egy külvárosi villanegyedben kapott helyet, ahol kétségkívül kiemelkedik a körülötte levő házak közül különleges külső homlokzatával.


A ház privilégiumai közé sorolható a lépcsőzetes emeletrendszer, ami meghatározza a villa karakterét. Minden ponton praktikus a ház funkcionális szempontból. Például nincsenek felesleges, kihasználatlan terek, nincsenek küszöbök a házban. A külső és belső frontokat figyelembe véve minden házrész precízen ki van használva. A kompakt ház mellett a kert sem utolsó. A ház hátsó bejáratán keresztül közvetlenül a kertbe jutunk, a másik oldalon pedig a teraszosan kinyúló medence kapott helyet. Hatalmas üvegfelületek találhatóak a házon belül és a külső frontokon is. Légies terek és nagyvonalú helyiségek csatlakoznak össze a villában, aminek hatására egy olyan komplex enteriőr alakult ki, ami mondván méltó a ház külső stílusához.Az üvegfrontok mellett betonpergolák ékesítik a ház karakterét. Mindenhol természetes fény árad be a szobákba és a hatalmas terekbe. Egész nap világos a lakás, olyan, mintha nem is lennének falak a környezet és a lakás között. Mindamellett, hogy belül modern az összhang és a berendezés, kívül is korszerű napkollektorokat alkalmaznak a megújuló energiaforrások miatt. A ház esztétikája a külső struktúrából ered.


További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK