Design
Design  »  Családi ház  »  Betonba zárt harmónia
Családi ház

Betonba zárt harmónia

Design Club
Ahány ház, annyi szokás, hangzik a mondás. Minden családi háznak megvan a maga karaktere, ami általában a tulajdonosok stílusát egészíti ki az építész elképzeléseivel. A Blue Hills-ben található Joc ház is egy tökéletes vegyítése a a funkcionalitásnak és a látványos megoldásoknak.
A Rudolph van der Meulen építész által tervezett villa hatalmas, tágas tereket rejt magában. Óriási belmagasság, világos átlátható térkombináció és nagyvonalú berendezés jellemzi a családi ház felépítését.
Az óriási üvegfrontok, a beton rendkívüli mennyiségben alkalmazott megjelenése és a fa bútorzat együttese közösen eredményezi azt a fajta hatást, amit a Joc rezidencia sugároz magából.A hatalmas, lépcsőzetesen elhelyezkedő épületmonstrum első ránézésre elrettentő látványt nyújthat a járókelők számára. De ha közelebbről szemügyre vesszük az épületet, akkor gyorsan észrevehetjük, hogy nagyon is sajátos design és építészeti bravúrokkal van teletűzdelve a ház.A család nyugalmát és kényelmét szolgálja a kinti és a benti medence. Óriási mivoltának és a benne található vízmennyiségnek igazán hűsítő és nyugtató hatása van. Ezt az élményt még bővíteni tudja az éjszakai fények összhatása, ami körülveszi a házat esténként.
Az épületbe lépve két téregység válik szét egymástól. A család által használt egység és a közösségi tér egységének különválásától támadhat kettős érzetünk, hiszen ebben a házban ezek a helyiségek nem olvadnak össze, mint ahogy az általában lenni szokott.


További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK