Design
Design  »  Családi ház  »  Játékosan modern családi villa
Családi ház

Játékosan modern családi villa

Design Club
Egy fiatal család számára tervezte a Jamie Bush & Co, Los Angeles-i építész iroda ezt a jétékos, de modern vonalvezetésű családi házat.
A Brentwood Residence a Jamie Bush & Co építész iroda büszkesége. A formális építész stúdió most valami új vonallal fűszerezte meg portfólióját, hiszen ez a Los Angeles-i villa minden, csak nem átlagos. Olyan belsőépítészeti megoldások tarkítják az összképet, mint például század közepéből való bútorok élénk színkombinációkkal és némi retró hangulattal párosítva.Minden egyes helyiségnek megvan a saját, egyedi karaktere. A modern jelleget kétségkívül a berendezés formavilága adja. A geometrikus vonalak keverednek a klasszikusabb értelemben vett egyéb lakberendezési megoldásokkal.A tömör fa a ház minden szegletében megmutatkozik. Ettől lesz olyan meleg, családias hangulata a villának. A lapostetős szerkezet ellenére nincs hiányérzetünk a tágas, világos helyiségek tekintetében, hiszen mindennek megvan a pontos helye, a ház adottságaihoz mérten.
A bútorok tekintetében a fa-üveg-fém kombináció jellemzi az enteriőrök berendezését. Jamie Bush főépítész egyik legfőbb szempotja, amit figyelembe vesz munkája során, az az adott hely energetikai adottságainak kihasználása. A gazdag anyag –és színhasználat mellett a textúrák precíz elhelyezése jellemző a stílusára, amit rendszerint egzotikus és organikus elemekkel vegyít. Minden általa megtervezett tér szinte hívogatja az embert a modern, élhető atmoszféra belsejébe.


A tervező számára nagyon fontos szem előtt tartani a megrendelő háztulajdonos igényeit, hiszen ő lesz az, aki nap, mint nap működni fog az általa létrehozott otthonban. Véleménye szerint minden személyes igényt ki kell elégíteni a lehetőségekhez képest úgy, hogy azzal minden funkcionális adottság azonosulni tudjon.
További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK