Design
Design  »  Családi ház  »  Luxus családi ház Ibizán
Családi ház

Luxus családi ház Ibizán

Design Club
A Dupli Dos rezidenciából felemelő látvány tárul elénk a közeli Mediterráneum felé. A ház két külön lakrészre tagolódik, ahol elszeparáltan lehet élvezni a nyaralást.

A Dupli Dos a Juma Architects építész iroda nevét fémjelzi. Az ibizai családi villa két lakrészén belül összesen négy hálószoba és azokhoz tartozó fürdőszoba található, így kényelmesen elfér minden pihenő vendég.

Eredetileg két külső lépcsőház bővíti a villa külső látképét, amelyek külön bejáratot biztosítanak a két házrészbe. A kültéri hatalmas medence óriási teraszrendszerrel párosul, ahonnan tökéletes panoráma nyílik a tengerre.


Hatalmas, tágas terek vannak az óriási családi nyaralóban, ahol a monokróm falak mellett egy-egy jelentősebb bútordarab dominál csak. A különálló házrészek közül az egyik kicsivel nagyobb alapterületű, de ugyanolyan nagyvonalú. A fa berendezések, a fehér falak és bútorok mellett egy-egy színesebb berendezés érvényesül, ettől lesz légies, de mégis egyedi a belső tér.

Ez a projekt öt éves közös együttműködésben valósult meg a Minimum Arquitectura stúdióval, melynek során egy közös koncepció kidolgozásán fáradoztak a tulajdonossal. A végeredmény egy páratlan hangulatú, modern és egyben egzotikus nyaraló ház lett.

(Fotók: Verne Photography)

 További képekért kattintson ide


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK