Design
Design  »  Családi ház  »  Malibu Beach House
Családi ház

Malibu Beach House

Design Club
A Malibu Beach Residence a Jamie Bush & Co építész iroda munkája, amely ultra-modern stílusával lenyűgöző jelenség a környéken. Egyszerű, letisztult, nem hivalkodó, de mégis kivívja magának a figylemet.
A Jamie Bush & Co építész iroda tervezte, ultra-modern villa a Pacific Coast Highway környékén, Malibu-n található az exkluzív Cove Colony Drive-on. A közel 464 négyzetméter belterű, hatalmas belmagasságnak örvendő rezidencia közvetlenül a part menti sétányon helyezkedik el. Hófehér, letisztult falfelületeivel figyelemfelkeltőbb a környéken bármelyik szomszédjánál.


Az exkluzív külső sokkal visszafogottabb belsőt takar. A pazar látvány nem a drága luxusberendezésben, vagy kivitelezésben mutatkozik meg, hanem inkább az összehangolt, stílusos térkoncepcióban és a hozzá precízen megtervezett atmoszférában.Minden egyes szobának, vagy térkialakításnak megvan a maga hangulata, a saját, kifinomult megjelenése. Óriási csigaház szerűen felcsvararodó lépcsőszerkezet vezet az emeleti szintre, ahonnan csodálatos panoráma tárul elénk. Minden monokróm, egyenes vonalvezetésű és jól átgondolt formavilágot követő térstruktúrára utal.


További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK