Design
Design  »  Családi ház  »  Modern Beach House
Családi ház

Modern Beach House

Design Club
 
2012. június 20.
A 33rd Street Residence egy modern családi ház a Rockefeller Partners Architects építész irodától, Pacific és Malibu partvonalának panorámájával. A klasszikus értelemben vett kaliforniai villák hangulatát idézi a ház, mégis modern átiratban.

A pompás hangulatú, egzotikus külsejű családi ház egy luxus villára emlékeztet, ami a Los Angeles városrészében a Manhattan Beach-en található, Kaliforniában. Az elegáns ruhába öltöztetett, modern, egzotikus épület olyan kisugárzással rendelkezik, hogy aki ide beteszi a lábát, nem akar soha többé távozni. A ház a Rockefeller Partners Architects építész iroda munkáját fémjelzi.

A ház also szintjén egy nagy, süllyesztett parkoló, egy óriási nappali, egy home office és egy beach room kapott helyet, ami inkább egy kiülős verandára emlékeztet. A középső szinten található a hálószoba és a legfelső szinten pedig a közösségi helyiségek kaptak helyet, mint például a konyha az étkező vagy egy újabb nappali szoba. A ház minden szintjéről és szobájából fantasztikus kilátás nyílik az óceánra és Kalifornia egik leghíresebb partszakaszára, amit az európai emberek legnagyobb része csak a filmekből ismerhet.

Többféle faanyagot használtak fel a berendezés kialakításában, de mégis a legmeghatározóbb a teakfa padlózat jelenléte az enteriőrökben, ami megadja a lakás hangulatát. Az ablakokhoz és az ajtókhoz mahagónit használtak. A három szintes családi ház középpontjában egy nyitott terű, Zen kert található, ami a megnyugvás szigete a házon belül. Ide lehet elszeparálódni és feltöltődni.


Fotó: Eric Staudenmaier

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK