Design
Design  »  Családi ház  »  Modern vidéki ház Santa Monica-n
Családi ház

Modern vidéki ház Santa Monica-n

Design Club
A Santa Monica-n található vidéki családi ház a Jamie Bush & Co építész iroda munkája, amely impozáns külsejével a vidék egyik kiemelkedő épülete. Az építész stúdió legtöbb munkája különleges megjelenésű, hiszen a modern vonalvezetés mellett mindig valami extra megoldást, vagy motívumot alkalmaznak, amitől átlagon felüli lesz az adott ház.
A Jamie Bush & Co építész iroda által megtervezett, vidéki családi ház Santa Monica-n egy különleges, kertes ház modern, divatos enteriőrökkel. Az belső térben elhelyezkedő helyiségek hangulatát a kaliforniai szikvója fenyő, a beton, az acél és az üveg határozza meg, amit már csak a buja japánkert tesz még felcsigázóbbá.A hatalmas, tágas tereket áthatja a kintről beszűrődő természetes fény, amitől olyan érzésünk támad, mintha a kint és a bent összemosódna. Nincs annál meghatóbb érzés, mint amikor az ember úgy nézhet végig egy tér hosszán, hogy az teljesen átlátható, légies és harmóniában van a környezetével.Egy kertes háznál mindig az a legfontosabb szempont, hogy milyen összhangot szeretnénk teremteni az épületet körülvevő környezettel, illetve milyen stílusban szeretnénk azt kivitelezni. A ház már meglévő adottságait nem szabad figyelmen kívül hagyni, ezt vallja Jamie Bush építész is, a Jamie Bush & Co építészt stúdió főépítésze.


A modern terekben alkalmazott beton kissé hűvös hatást kelt általában, de nem akkor, ha ezt meleg tónusú fával párosítjuk. A fa, beton, üveg anyagok házasításából mindig valami különleges születik, ha azt a megfelelő módon alkalmazzák. A nappaliból és az azt körülvevő kisebb közösségi terekből közvetlen rálátásunk nyílik a japán kertre, ami a ház környékének legegzotikusabb momentuma.
A házon kívül hatalmas, nyitott teraszokat találhatunk, ezeket is mind a Zen jegyében alakították ki, hogy a pihenés és a megnyugvás helyévé válhassanak, hiszen ha valaki kiköltözik a városból, akkor erre vágyik leginkább.
További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK