Design
Design  »  Családi ház  »  Monokróm hangulatú villa
Családi ház

Monokróm hangulatú villa

Design Club
Hófehér valóság Hong Kong-ban. A rendelésre készült luxusvilla tiszta, monokróm hatású minimál belsejével az Original Vision építész iroda munkája. Nincs annál szebb, amikor az egyszerűség szab határt egy tervező fantáziájának.
A 'Clearwater Bay House' nevű luxusingatlan Hong Kong hegyvidéki területén található, a Lobster kikötő panorámájával. A különleges fekvésű családi ház tulajdonosai konkrét elképzelésekkel keresték fel az Original Vision építész stúdiót azzal a kéréssel, hogy valósítsák meg álmaikat egy épület formájában.


A ház formai megjelenése, az ahhoz passzoló motívumvilág és szerkezeti kialakítás mind egy egységes koncepció megtervezésének következménye. A part menti övezet különleges hangulatot áraszt a környéken, ami az épület kialakításánál is fő szempont volt.A ház alsó szintjének belsőépítészeti kialakítása erősen hozzá lett hangolva a kerthez és az ahhoz tartozó terekhez. A külső, közösségi részek fókuszpontjában egyértelműen a medence áll, amire az emeletről is tökéletes rálátás nyílik. Minden helyiségből hatalmas üvegfelületek nyitnak a külső környezet irányába, így még jobban élvezni lehet az épületet körülvevő zöldövezet adta élményt és a tájat.

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK