Design
Design  »  Családi ház  »  Nyugalmat sugárzó otthon Dél-Kaliforniában
Családi ház

Nyugalmat sugárzó otthon Dél-Kaliforniában

Szép Házak
Los Angeles kedvelt, ám a nyüzsgéstől kissé távol eső negyedében építtette meg a házigazda saját városi menedékét egy gyönyörű, új építésű villa képében.

A McClean Design szakértője a modern városi villák megálmodásának és minőségi kivitelezésének, így nem véletlen tehát, hogy rájuk esett a tulajdonos választása. Paul McClean és csapata a tervezés során a dizájn mellett egyaránt nagy figyelmet fordított a komfortra és a funkcionalitásra is.

A világos homlokzatot egy igazán különleges, szürke csíkos márvány egészíti ki ezzel dinamikussá és látványossá téve az épület megjelenését. A többségében fehér belvilágot tovább erősíti a nagy belmagasság, a tágas terek és az óriás méretű ablakokon beszűrődő természetes fény is. Ez utóbbi által a panoráma szinte beköltözik az enteriőrbe.

A fehér mellett a szürke és a krémszín jelennek meg mint kiegészítő árnyalatok, a felhasznált anyagokban pedig a kő, a fém és az üveg felületek jellemzőek. A ház aljában egy négy férőhelyes garázs kapott helyet.

Az alsó lakószinten a közösségi tevékenységeké a főszerep. Itt helyezkedik el a főbejárat, a nappali, a média, a könyvtár- és dolgozószoba, a konyha az étkezővel illetve egy bortároló szoba is. A felső szint a privát tereké, a hálószobáké, a fürdőké, de itt is kialakítottak egy iroda részt is.

A ház egyik különlegessége a minimál, spirál alakú lépcső, illetve a különleges, bőrrel bevont fekete zongora, amely a világos környezetben tökéletesen kiteljesedik. A külső terek, a medence és a felső terasz is minden ízében a tulajdonosok kényelmét szolgálja.

Összességében sikerült egy olyan modern lakóépületet alkotni, amely nyugalmat biztosít a tulajdonosok számára, a városi nyüzsgéstől sincs túl távol, és tökéletesen alkalmas vendégek fogadására, kisebb partik megszervezésére is.


Címkék: 


KATEGÓRIÁK