Design
Design  »  Családi ház  »  Organikus családi ház Floridában
Családi ház

Organikus családi ház Floridában

Design Club
 
2012. május 16.
A különleges kinézetű családi házból tökéletes panoráma nyílik a Sarasota-öbölre és egy tölgyfaerdőre. A vendég ház teljes közelségben, a természetben helyezkedik el. Az organikus otthon harmóniát próbál teremteni a minimál és az egyszerű, szigeti stílus eleganciája között.
A TOTeMS Architecture design filozófiája a természetbe illő épületek megvalósítása, amit a floridai Casey családi –és vendég ház jól szemléltet. A mangrove fából készült ház organikus formáival tökéletesen passzol az őt körülvevő erdőbe. Nem egyszerű feladat ebből az alapanyagból építkezni, aminek alkalmazkodnia kell a helyi, burjánzó, környezeti adottságokhoz.
A ház alsó szintjén található a kissé elszeparált hálószoba, a konyha és a nappali. Ezek a helyiségek közösen alkotják a közösségi teret, ahol az élet folyik. A görbe vonalú tető laminált fenyő gerendákból lett kialakítva. A ház kívül-belül igazi egzotikum.  Az élő tölgyfák valóban friss, üde hangulatot teremtenek a környéken, ehhez próbál meg alkalmazkodni a ház. A naturális külső igazi meleg, otthonos belsőt rejt magában.

A Casey ház igazi kuriózumnak számít a hatalma

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK