Design
Design  »  Családi ház  »  Privát villa Phuket-en
Családi ház

Privát villa Phuket-en

Design Club
A Samsara ház Phuket első olyan fejlesztése, amit valóban be is fejeztek. Az Original Vision építész iroda tervezte a különleges elképzelést és újítást. A ház karakterében világosan megmutatkoznak a modern stílusjegyek és építészeti megoldások.
A Samsara ház az Original Vision építész iroda munkája. A projekt során a fő célkitűzés a modern építészeti megoldások és a tradicionális thai design elemek vegyítése volt. Már rögtön az előszobába belépve professzionális élményünk támad, amikor megpillantjuk a drámai hatású belsőépítészeti megoldásokat és különleges megjelenésű formavilágot.


Rögtön szembetűnő a belső terek áttetszősége és az külső belső terek átmenetének kihasználása. Az építészek nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy minél egyszerűbb legyen a koncepció. A katedrálishoz hasonlító tetőszerkezetet egybekötötték a nappali és az étkező téregységével, ahonnan a teraszhoz és a medencéhez vezet egyenesen az út. Tökéletes összhang alakult ki a belső közösségi terek és az udvar lakályosabb részei között. Olyan, mintha a terasz és a medence körüli részek is a lakás egyes egységei lennének.A fantasztikus otthon olyan, akár egy eldugott szálloda, ahol a pihenésé és a kikapcsolódásé a főszerep. A környezet bujasága az Andaman-tenger látványával párosul. Lenyűgöző a hely atmoszférája és a belesimuló Samsara ház együttes vizuális élménye.Hatalmas üvegfelületek, nyitott fedélszerkezet ami alatt mindenhol pihenő övezetek és nyugalmi pontok húzódnak a házon belül és kívül egyaránt. A ház külső frontján kőburkolatok teszik még izgalmasabbá a megjelenést. Ettől lesz természetközeli a ház stílusa, mégis minden kortárs építészeti elvnek eleget tesz a koncepció.További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK