Design
Design  »  Családi ház  »  Villa Afrika szívében
Családi ház

Villa Afrika szívében

Design Club
A Meulen Architects által tervezett divatos családi ház az egyedi ökológiai megoldások mellett pazar elemekkel vegyítette a villa megjelenését, amivel gazdagítja a legendás johannesburgi nyolc hónapos nyár forgatagát. A csodálatos villa különcsége a gazdag anyaghasználatban mutatkozik meg.
A kétszintes családi ház nyitott, légies látványával lehengerlő terek harmonizáló hatását nyújtja. A földszint nagy családi és baráti összejöveteleknek ad otthont, míg a felsőbb szinteken egy intimebb, barátságosabb lounge hangulat alakult ki, ahol el lehet különülni a kint zajló forgatag elől.
A hálószobák, a fenti nappali szekció és a vendégszobák mind maximalizálják a szeparációs helyek lehetőségét. A lakásbelső kialakításához felhasznált anyagok tekintetében azt mondhatjuk, hogy igen bőkezű, klasszikusan modernista megoldás jött létre, ahol a kőburkolatok, a márvány, fa és üveg jutott hangsúlyos szerephez.A ház egyes terei között hosszasan végigfutó közlekedők találhatók, ezek adják ki a ház hálózati rendszerét. A Balau fából készült járda, amely az utcáról vezet be közvetlenül a házba, még emelkedettebbé teszi a ház stílusát. Ez az anyag megjelenik a lakás több másik pontján is.A kreatív arculati megoldások mellett számos praktikus ötlet is helyet kapott az enteriőrökben, ami leginkább a gyerekszobák és a legtöbbször használt tereknél nyílvánul meg, úgy mint például a konyha.A lakásban több ponton felfedezhetjük Regardt van der Meulen szobrász remekművekhez hasonlító kreációit és Ronel Jorddan híres merinói gyapjúhatású kavics dekorációit, amelyektől még egyedibb és élettel teljesebb lesz a lakás.


További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK