Építkezés / felújítás
Tető
Az igazán gondtalan otthon titka
A BMI Bramac 2019-es újdonságainak fontos iránya, hogy a standard tetőcserepek is megkapják korábban csak a legmagasabb kategóriájú termékeknél használt technológiákat, mint a Protector felületet.  »
CSOK
Többeknek válik elérhetővé a CSOK a módosítások révén. Sokan örülnek például annak, hogy a használatbavételi engedély megléte előtt is igényelhető a támogatás. A könnyítés azonban kockázatot is hordoz.  »
CSOK
A CSOK folyósítása alatt vagy azt követően is előállhat olyan élethelyzet,a amely megszünteti a támogatottságot és vissza kell fizetnünk a támogatás összegét.  »
CSOK
A kormányrendelet lehetővé tesz olyan kiegészítő támogatásokat, amelyek kibővítik a CSOK-kal elérhető lehetőségeket. »
CSOK
Új lakás esetén teljes összegű támogatás igényelhető a lakás bekerülési költségére vagy vételár kifizetésére. »
CSOK
A családi otthonteremtési kedvezmény, ismertebb nevén CSOK, új és használt lakásokra is igénybe vehető a kedvezmény. »
CSOK
2016-tól plusz támogatásban részesülhetnek az új ingatlant építők. A támogatás összege megegyezik a számlákon lévő áfa összegével, de legfeljebb 5 millió forint lehet. »
CSOK
A CSOK-ot 2016-ban a Magyar Államkincstárral szerződésben álló hitelintézeteknél lehet igényelni. »
CSOK
A kedvezmény a lakás vételárárának megfizetésére vagy a meglévő lakóépület bővítésének bekerülési költségére használható fel. »
CSOK
A családi otthonteremtési kedvezmény vissza nem térítendő állami támogatást nyújt új vagy használt lakás vásárlására vagy utóbbi bővítésére. »