Design

Fa és design

Promóció
 
Eddig 0 hozzászólás

135 éves magyar faipari szakképzés, és 15 éves dekoratőr-lakberendező képzés Újpesten
Címkék: 

15. évfordulóját ünnepli a Design Hét Budapest

Promóció
 
Eddig 0 hozzászólás

Idén ősszel is megrendezésre kerül a hazai designszcéna legrangosabb eseménye, a Design Hét Budapest. A rendezvénysorozat szervezői az alkalomhoz illő programkínálatot ígérnek.
Címkék: 

Tedd még szebbé a Szigetet

Szép Házak
 
Eddig 0 hozzászólás

A pályázatra 2016. február 15-ig lehet jelentkezni, a legjobb, -szebb, -izgalmasabb, -látványosabb alkotások a jövő évi Sziget fő tereit fogják díszíteni.
Címkék: 

Design Hét Budapest 2014

Szép Házak
 
Eddig 0 hozzászólás

A Design Hét Budapest idén is a programok széles körével, 2014. október 3. és 12. között várja a nagyközönséget. Az immáron 11. Design Hét Budapest fókuszában a mindennapi életünket egyre inkább átható technológia, az internet, az okos eszközök használatának általános elterjedése és ezeknek a design számos területére gyakorolt hatása áll.

Pályázatot nyert a BORD Építész Stúdió

Design Club
 
2012. december 5.
 
Eddig 0 hozzászólás

A BORD Építész Stúdió terve megvételt nyert a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportközpontjára kiírt pályázaton. A művet “a pályázat legattraktívabb tervének” nevezte a Bíráló Bizottság
Címkék: 

Átadták a Neopaint tűzfalfestményét

Design Club
 
2012. november 22.
 
Eddig 0 hozzászólás

2012. november 20-án az ARAZ Étteremben (Continental Zara Hotel) a festési folyamat egyes fázisait bemutató fotókiállítással egybekötött sajtófogadás keretén belül leplezték le a nagyközönség előtt a NeopaintWorks által készített, 25x13 méteres óriási falfestményt, amely egy archív felvételt ábrázol a századfordulós Nagykörútról.
Címkék: 

A Design Világnapja Magyarországon

Design Club
 
2012. június 14.
 
Eddig 1 hozzászólás

2012. június 29-én, a világ számos pontjához hasonlóan, Magyarországon is immáron ötödik alkalommal ünnepeljük meg a Design Világnapját. Ezen jeles esemény alkalmából Zuzanna Skalska trendkutató, tervezési stratéga tart előadást, amely egyben a Design Hét Budapest fesztivál bevezető eseménye.
Címkék: 

KREA: Diplomamunkák kiállítása

Design Club
 
2012. május 29.
 
Eddig 0 hozzászólás

A KREA Kortárs Művészeti Iskola tervezőgrafikus, divatstylist, enteriőrtervező szakos hallgatók diplomamunkáit valamint a végzős fotósok és tervezőoperátorok alkotásait bemutató kiállítás június 2-tól látogatható az intézményben.
Címkék: 

Új magyar bútor design

Kollár Franciska
 
2012. május 4.
 
Eddig 0 hozzászólás

Május 11-13-ig tartó Max City Design+ kiállításán mutatkozik be az új bútorrendszer, a deCodex DEN (Desing, Energy, Nature) installációjában. A DEN a természet és az alkotás kapcsolatát vizsgálja, ami alapján újraértelmeződik az otthon fogalma. A fő kutatási kérdés az, hogyan lehet a természettel együtt élni otthon.
Címkék: 

Felsmann kiállítás Budapesten

Design Club
 
2012. május 3.
 
Eddig 0 hozzászólás

A fiatal művészeket felkaroló BAH – Bring the Art Home program résztvevője, Felsmann István nemrég Bécsben szerepelt csoportos kiállításon, most Budapesten is bemutatta újonnan készült műveit. A Klementz nővérek és Winkler Nóra által fémjelzett művészeti menedzsment sikerére István elindítása jó példa.
Címkék: 
 
KATEGÓRIÁK