Design
Design  »  Design hírek  »  Kepp showroom a Design Héten
Design hírek

Kepp showroom a Design Héten

Design Club
 
2011. szeptember 9.
Az idei Design Hét keretén belül egy nagyszabású virtuális divatbemutatóval készülnek. Ez lesz az őszi-téli kollekció bemutatója.
A 2009-ben alakult KEPP showroom tagjai (Hajdú Anett, Havancsák Teréz, Hofstädter Szandra és Kovács Adél) 2011. nyarán diplomáztak a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil szakán. Az idei Design Hétre megálmodott nagyszabású virtuális fashion show keretében a 2011/12 őszi-téli kollekciójukat mutatják be. A látványos digitális trükkök, különleges animációk és a vetítés megvalósításában a Paint Up! 2011 épületfestő verseny nyertesével, a ZOA-val dolgoztak együtt.

2011/12-es kollekció illusztrációja

Hajdú Anett, Havancsák Teréz, Hofstädter Szandra, Kovács Adél a MOME diplomázó hallgatói, akik a KEPP megalapításával elsősorban egy olyan kollektív tér létrehozását tűzték ki célul, ahol egymással párhuzamosan, reakcióban, mégis önálló elképzeléseiket reprezentálva tárhatják munkáikat az érdeklődő szemek elé. A KEPP showroom olyan kiállítótér és műhely egyben, ahol a precíz igényességgel társult frissesség újító merészséggel ölt anyagot; legyen az bőr, textil vagy műanyag. A KEPP egy hangulatában meghitt, szellemiségében mégis tágra nyílt tér. Egy nagy fehér szekrény, amiben a különféle irányvonalak egymást keresztezve izgalmas keresztmetszetet adnak.


2011/12-es kollekció

2011/12 kiegészítők, Hajdu Anett

2011/12 kiegészítők, Hajdu Anett

2011/12 kiegészítők, Hofstädter Szandra

Forrás: kepp showroom

További képekért kattintson ide!

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK


KATEGÓRIÁK