Design
A Francia Riviéra életstílusáról mindenkinek konkrét elképzelése van. Ez a villa tökéletesen megtestesít mindent, ami csak eszünkbe juthat. »



A Download Design célja, hogy a felhasználó olyan ingyenesen letölthető design bútor tervekhez jusson, amelyek könnyen megvalósíthatók és megfizethetők. »



A közkedvelt Arany Negyed kellős közepén, egy korábbi söröző helyén található az Ai, ez az innovatív megjelenésű, ázsiai étterem. »



Akinek a kávézás nem csupán arról szól, hogy felhajtja a feketét, hanem már-már szertartás számba megy, pontosan érti, miről szól a kávészentély. »



Valóságos “álom” ház épült a Csendes-óceán partján, melynek tulajdonosa csupán azt tudta, hogy panorámát akar. Minden mást a tervező csapatra bízott. »



Porsche. A név maga az ígéret: egyedülálló minőség az autómárkák között, egyben újító szemlélet. A wolfsburgi Porsche Pavillon is erről szól. »



Hogyan lehetséges egy metropolisz közepén növényekkel tömött, napfényes, természetközeli helyet létrehozni? A válasz egyszerű: tetőkerttel. »



Tévedés, hogy a minimalizmus jegyében fogant irodába néhány formatervezett bútoron és világítótesten kívül más már nem szükséges. »



Idén ősszel is megrendezésre kerül a hazai designszcéna legrangosabb eseménye, a Design Hét Budapest. A rendezvénysorozat szervezői az alkalomhoz illő programkínálatot ígérnek. »



Vesna Lomic enteriőrtervező nívós magazinoknál dolgozik, mint stylist, de emellett lakásokat, irodákat rendez be, valamint kisfilmek díszletét tervezi. »