Design
Design  »  Designer portré  »  Kepp showroom
Divattervező

Kepp showroom

Design Club
 
2011. október 10.
A KEPP showroom olyan kiállítótér és műhely egyben, ahol a precíz igényességgel társult frissesség újító merészséggel ölt anyagot; legyen az bőr, textil vagy műanyag. A KEPP egy hangulatában meghitt, szellemiségében mégis tágra nyílt tér.
A 2009-ben alakult KEPP showroom tagjai (Hajdú Anett, Havancsák Teréz, Hofstädter Szandra és Kovács Adél) 2011. nyarán diplomáztak a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil szakán.

2011/12-es kollekció illusztrációja

Hajdú Anett, Havancsák Teréz, Hofstädter Szandra, Kovács Adél a MOME diplomázó hallgatói, akik a KEPP megalapításával elsősorban egy olyan kollektív tér létrehozását tűzték ki célul, ahol egymással párhuzamosan, reakcióban, mégis önálló elképzeléseiket reprezentálva tárhatják munkáikat az érdeklődő szemek elé. A KEPP showroom olyan kiállítótér és műhely egyben, ahol a precíz igényességgel társult frissesség újító merészséggel ölt anyagot; legyen az bőr, textil vagy műanyag. A KEPP egy hangulatában meghitt, szellemiségében mégis tágra nyílt tér. Egy nagy fehér szekrény, amiben a különféle irányvonalak egymást keresztezve izgalmas keresztmetszetet adnak.


2011/12-es kollekció

2011/12 kiegészítők, Hajdu Anett

2011/12 kiegészítők, Hajdu Anett

2011/12 kiegészítők, Hofstädter Szandra

Forrás: kepp showroom

További képekért kattintson ide!

Címkék: