Design
Design  »  Designer portré  »  NUBU a Mono Fashion-ben
Divattervező

NUBU a Mono Fashion-ben

Design Club
 
2011. szeptember 14.
A Monoból eltűnt a nyári hangulat, érkeznek a tervezők őszi kollekciói, elsőként a NUBU őszi-téli sorozata, valamint Nanushka és az Artista darabjai mutatkoznak be – illetve szeptemberi vendégtervezőink, Ferencz Vanda és Vágó Réka.

NUBU ősz/tél


A NUBU aktuális őszi-téli kollekciójának hangulatát a konstruktivista szemlélet határozza meg. Ez hatja át a színeket és az anyagválasztást, valamint a szabásvonalakat is. A szürke és a fekete színek mellett a neonkék, a rozsdabarna,  és a bézs különböző árnyalatai dominálnak.


Az anyagválasztásnál a szövött-kötött anyagok és a neoprén kerültek kontrasztba a fényes, elegáns anyagokkal, mint a selyem és a bársony. A kollekció nem a hangsúlyos sziluettekre épül, sokkal inkább a részletmegoldásokra – hajtások, élek, a síkok találkozásai, a visszafogott asszimetria és a furfangos zsebmegoldások szervezik a formákat.
 

A kollekció a bécsi divathéten debütál, szeptember 17-én, ezt követően a NUBU a Combinat vendégtervezőjeként szerepel majd, hogy a bemutatót követően is aktívan jelen legyen a bécsi divatéletben.

Forrás: Mono Fashion

További képekért kattintson ide!

További információ: Mono fashion

Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK