Design
Design  »  Enteriőr  »  BoglarkaVera Design Stúdió
Shop

BoglarkaVera Design Stúdió

Kollár Franciska
Két kreatív személyiség – akik a divat világából jöttek – egy alkotóműhelyt nyitottak, ahol a mindennapjaikat töltik.

Budapest szívében, a Cukor utcában nyitotta meg kapuit a BoglarkaVera üzlete, melynek fő tevékenységi köre a különböző lakberendezési projektek tervezése és lebonyolítása magán és üzleti szférában egyaránt, valamint saját tervezésű bútorok, lakás-kiegészítők forgalmazása. Néhány, Magyarországon még ismeretlen, külföldi design márka is helyet kapott a forgalmazott termékek között.

Minden bútor egyedi tervezésű, hiszen egyéni, speciális igények szerint készülnek. A tervek szerint a lakberendezési tárgyakon kívül a közeljövőben saját tervezésű ruhákkal, divat kiegészítőkkel és textilekkel fog bővülni a stúdió termékköre.

A BoglarkaVera Design Studio tervezői, Tóth Boglárka – tulajdonos – és Sverteczki Zsuzsa egy olyan munkakörnyezetet teremtettek maguknak, ahol a kreativitásnak nem szab határt semmi. Műhely, bemutatóterem és rendezvény központ egyben. Ezek a modern design stúdio alappillérei.  A lágy, nőies vonalak jelzik a tervezők egyéniségét. A pink világ, a virágok burjánzása, a csipke és a fodor valamint az ezekhez párosuló élénk színhasználat kiválóan alkalmazkodik a cég filozófiájához.

Mivel a lakberendezés és a divat nem áll messze egymástól, a stúdió profiljában hamarosan limitált szériás ruhadarabok, divat-kiegészítők, egyedi tervezésű textilek is megtalálhatók lesznek. A tervezőpáros honlapjára ellátogatva pedig a webshop-on keresztül lehetőségünk nyílik a termékek megrendelésére. A stúdióban, ami egyben üzletként is funkcionál, helyet kapnak a régi, antik bútorok is, persze újraértelmezett, átszínezett, átöltöztetett formában. A BoglarkaVera egyfajta eklektikus, romantikus, „modern art” vonalat képvisel.

Forrás: BoglarkaVera

Címkék: 


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)