Design
Design  »  Enteriőr  »  Egyszerűen sikkes lakás
Enteriőr

Egyszerűen sikkes lakás

Design Club
 
2012. április 6.
Nem hivalkodó a lakás, de mégis magas színvonalú tervezés eredményét tapasztalhatjuk, ha belépünk az enteriőrjébe. Letisztultságával és a kifinomult ízlésű tárgygyűjteménnyel egy igencsak különleges otthon született Fábio Galeazzo belsőépítész tollából.
Ez az apartman São Paulo városában található. 250 négyzetméternyi pazar luxus egyszerű megjelenéssel. Manapság már nem kimondottan a fényűzés, vagy a csillogás,  jelenti a jómódot. Ellenkezőleg!A fenntarthatóságra való törekvés, a minőségi, időtálló matériák alkalmazása a lakásban sokkal inkább utal a jó ízlésre. Tudatosan kialakított térkonstrukció, exkluzív faburkolat megoldások és a színek bátor használata az, ami meghatározza az enteriőr karakterét.

A lakás rejtett részleteiben nőies vonásokat idéz Fábio Galeazzo, a tervező. Egy-egy momentumban érződik egyhébb keleties beütés. A színvilág és a bútorok motívumvilága érezteti a keleti kultúra jelenlétét, ugyanakkor a többi bútor mind egzotikusabb, svéd koncepcióra épül.

A lakás dekorációja olasz stílusban készült el. A semleges színek jól hangsúlyozzák a karakteresebb tárgyakat a lakásban. Néhány karcolatot találunk a falon Roberto Burle Marx,  tájépítész munkái közül. Az átlátszó, műanyag komódon pedig Jaime Hayon híres vázáját pillanthatjuk meg.

Fotók: Célia Weiss

További képekért kattintson ide!


Címkék: 
KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK
Loft lakás könyvtárral és színpaddal
Van, amikor egy lakás több, mint otthon. Néha alkotóműhely, befogadó és kiállítótér, olykor közösségi helyszín, máskor pedig búvóhely a világ zaja elől.
Óceánra néző penthouse Sydney-ben
Harborside Sydney elegáns, keleti oldali külvárosa. Itt épült az 1950-es évek végén ez a lakás, melyet sikerült tökéletesen 21. századira alakítani.


KATEGÓRIÁK
Enteriőr (96)